Lister

Har åpnet sterkt

Men FIL/ IKB har fortsatt en del ting å forbedre

- Av Markus Kile Søyland

FIL/ IKB vant med 17-14 sin andre seriekamp for sesongen, og står nå med to seire etter to kamper spilt.

Da FIL/ IKB møtte ØIF Arendal 2 søndag endte det i jubel for de grønne- og hvitkledde håndballhe­rrene mens gjestene måtte reise hjem uten poeng.

Etter omtrent sju minutter spilt ledet FIL/IKB kampen klart. Seks mål var scoret, og alle av de grønne og hvite. Dermed synes treneren fra Arendal at nok var nok, og tok en relativ tidlig time-out. Omgangen utover bar preg av et lag som slappet litt for mye av etter en tidlig og klar ledelse, og et lag som tok seg sammen. Dette førte dermed til at herrene fra Arendal reduserte til 4-6.

– En del å forbedre

Til tross for litt «kladd» av FIL/ IKB, tok spillerne seg sammen etter halvspilt omgang, og leverte en ellers jevn og underholde­nde kamp.

– Hva skal jeg si? En del ting å forbedre, blant annet i angrep. Vi begynner veldig bra og leder 6-0. Forsvaret og systemene virker veldig bra. Vi har klart kontroll, forklarer trener Gunnar Berstad.

Og fortsetter:

–Så begynte vi å slappe litt for mye av. Det gjør man ofte når man får en stor ledelse. Spillerne begynte også å bli slitne utover i 1. omgang, og det så vi resultat av.

Men til tross for svikt i systemene videre utover kampen, påpeker Berstad at forsvaret gjorde en veldig god jobb.

– Forsvaret var bra hele kampen mener jeg. Vi slapp bare inn sju mål i hver omgang, og det er bra, sier han

På den andre siden var han ikke helt fornøyd med angrepsspi­llet, og hevdet dette videre påvirket forsvaret:

– Vi sliter litt fremover. Og detter man ned i angrep, detter man dessverre også ned i forsvar. Vi er ikke helt trygge på hverandre, og har mye å gå på der. Videre må vi også bli mer tålmodige og få systemene til å virke. Vi må spille hverandre gode, og ikke «kladde», sier Berstad

Høye ambisjoner

Treneren for de hvite og grønne legger ikke skjul på hvilke ambisjoner han har for laget.

– Jeg ønsker å ta laget til et enda høyere nivå. Det er mye bra på trening, så det må vi prøve å få til i kamp også, avslutter en ellers fornøyd trener med andre seire på rad.

 ??  ?? Martin Vogtmann Parsager ble kampens toppscorer med åtte mål.
Martin Vogtmann Parsager ble kampens toppscorer med åtte mål.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway