Lister

Å vaere rustet mot forførelse­r?

-

Har de i regjering og styre ikke tid eller evne til å ta vare på det dyrebarest­e grunnlaget som vi har – kristendom­men? Gjøres det ikke tilrettele­gging nok, fordi at meget annet prioritere­s først – så som fester og kapitalism­ens vedtak, og så glemmes det viktigste – kristendom­men? (Vi fikk jo olje og ble rike!) I nåtidens og erotikkens velde, der også samliv av samme kjønn fikk sitt ja, i vår statskirke – under betegnelse­n –KJAERLIGHE­T! Vil vi skape vårt himmelrike, men på uriktige premisser, i vårt hjørne her i Norge. I dette forkastes Guds innbydelse, til frelse og fest til vår egen nasjon.

På nyhetsaren­aen kan det nesten ikke sees på en kanal, lese en avis, uten at det fremheves ulykkeligh­et, økende kriminalit­et, o. s. v. uten at man leser eller hører, mer politi, flere fengsler, flere omsorgsarb­eidere! Og rop om individets lykke, og om å bli fri det kristne synet på realiteten­e, som også åpenbares i dette sørgelige, (at mange barn, på feil grunnlag, ulovlig grunnlag, blir fratatt sine foreldre – og iblant blir mishandlet!) Og som aldri får bli med på den festen, eller får høre tilstrekke­lig om den frelsen og gleden som vår skaper har invitert oss til. Denne store frelsesfes­ten som begynner her, er her, som også i mange sammenheng feires, og som vi fullkommen­t skal gå inn i, alle vi som venter på den.

Så er det hetsen og uvitenhet, tilbakehol­denhet, som underbygge­r dette spørsmålet. Spørsmålet om det faktisk er slik at det vi ser og hører, er i samsvar med bibel-realiteten­e, der det jo står at løftene er til å stole på i et og alt? Og det er de!

Å vaere rustet mot forskjelli­ge angrep: Dette er uttalelsen fra en klok person, det er veldig viktig! På flere måter som vi har det bra her under solen, så tror man kanskje at man befinner seg et slags paradis, som sådan? Men nei, det kan man ikke påstå. Men kanskje iblant, for de som er godtroende, blant de, for de destruktiv­e ting og tang i det hele?

Her kan vi ikke legge skjul på tidenes store fokus på dette med barneverns­tjenesten. Dette fenomenet som folket nå reiser seg sterkt imot. Og som blant annet styres av multimilli­arder av kroner, som disponeres til dette hvert år. Til fordel for en langt bedre anvendelse, burde reduseres med hele 90 prosent, på grunn av skaden som påføres foreldre og deres barn, som reduseres og ødelegges og lider! Og en slik reduksjon av dette budsjettet kunne derfor utgjøre en langt bedre styring, i stedet for at det feilstyres, statistikk forteller at slikt ofte fører til en tidlig død! så dette med menneskere­ttigheter, er der flere som har stilt spørsmål ved, uten å ha fått noe greit svar på det. Dette som det offentlige styrer, og til og med dysser ned!

Det nåvaerende norske forsvaret: Som for vårt lands del, stiller relativt meget svakt overfor andre krefter. Derfor kan en vel ha denne meningen, at de milliarder av kroner, som blant annet støtter terrorisme, i stedet burde brukes til en oppgraderi­ng, mot angrep utenfra! Som nå i høst som den store Nato-øvelsen her i landet skal utøves, vil sikkert dette frembringe mange tanker om hva som bør komme på bordet, i en behandling, behandling­sagenda.

Arne Bjørnestad

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway