Lister

Teltmannen på jakt etter leilighet

- Av Bjørn Hoel

Alexander Webley (28), som store deler av sommeren har bodd i telt i Vanse, har nå fått klarsignal fra Nav i Farsund om å finne seg leilighet.

– Akkurat nå er jeg i Kristiansa­nd. Jeg har vaert og sett etter leilighet tre steder her, men det er ikke helt bestemt hvor det blir. Men det blir nok i Kristiansa­nd i hvert fall. Her har jeg også litt flere valgmuligh­eter, og det er helt greit for Nav Farsund, sier han.

Etter at avisen skrev om ham sist gang, har han også fått mulighet til å sove innendørs i Farsund kommune. Det var Inge Holvik Kjørrefjor­d fra Borhaug som tok kontakt med Webley for noen uker siden, og som tilbød han en oppgradert garasje med gode sanitaerfo­rhold, ifølge Webley, som altså er Eøs-borger og kommer fra England.

–Jeg tror han har bodd her en natt siden han kom. Han har vaert på farten siden, forteller Kjørrefjor­d til Lister.

Webley sier at han har vaert opptatt med blant annet å se etter leilighet i Kristiansa­nd. Han har dessuten en venn som han av og til bor hos i Mandal. I tillegg har Webley fått innvilget nødhjelp av Nav, som gjør ham i stand til å kjøpe sin egen mat, blant annet.

– Nå har jeg det veldig bra, og ser lyst på fremtiden. Det tar nok fortsatt en stund før jeg får svar på om jeg får norsk statsborge­rskap, sier han.

 ??  ?? Nå er Alexander Webley på jakt etter leilighet i Kristiansa­nd.
Nå er Alexander Webley på jakt etter leilighet i Kristiansa­nd.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway