Lister

Javel ...

” Vokst opp med Liverpool-kamper på TV og Steven Gerrard som forbilde

- Av Lars Erik Larsen

– Hva gjør deg glad?

– Sol og varme! I tillegg er jeg ofte glad når jeg har folk rundt meg. Så lenge jeg slipper å sitte alene er jeg som regel fornøyd!

– Hva gjør deg sint?

– Vinter og kulde.

– Har du noen planer i for de neste månedene?

– Egentlig bare å få en grei karakter på eksamene! Er ikke glad i vinteren så gjør det meste for at den skal gå fort over.

– Favorittse­rie på TV?

–Ser sjeldent på serier. Men Greys Anatomy er nok klare favoritten siden det er den eneste serien jeg har sett alt av!

– Hva er din drømmejobb?

– Har faktisk ingen anelse.

– Hvordan ser det perfekte måltidet ut for deg?

– Et perfekt måltid er når mormor inviterer familien på kalkunmidd­ag.

– Hvordan ser en perfekt dag ut for deg? – Varmt, skinnende sol, lørdag, A-lags kamp på Uenes, fantastisk middag av mamma og en bra fest med en god gjeng i Flekkefjor­d!

– Hva er ditt dummeste kjøp?

–Litt pinlig, men jeg kjøpte en ny scooter for en del penger rett etter konfirmasj­onen min, også klarte jeg aldri på sertifikat­et på den, så den ble ikke mye brukt.

– Hvem fortjener skryt - og hvorfor?

– Min pappa, Ole Tom Røynestad fortjener mer skryt. En mann som gjør mye uten å få mye igjen for det. Alltid blid uansett og sier sjeldent nei til noe og er alltid der for meg.

– Har du et favorittla­g i fotball?

– Hvis vi tenker lokalt er det så klart Flekkefjor­d FK! Det sier seg vel selv. Vokst opp i Flekkefjor­d og er ekstremt glad i den plassen og mange av folkene der. Men ellers går det for det meste i Liverpool og det er vel egentlig takket vaere mine foreldre. Vokst opp med Liverpool-kamper på TV og Steven Gerrard som forbilde.

 ??  ?? JULIANE NILSEN RØYNESTAD Alder: 21 årBosted: Kristiansa­nd Sivil status: I et forhold Stilling: Student Livsmotto: Ingen spesielle
JULIANE NILSEN RØYNESTAD Alder: 21 årBosted: Kristiansa­nd Sivil status: I et forhold Stilling: Student Livsmotto: Ingen spesielle

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway