Lister

– Drømmen er å spille i Europa

- Av Lars Erik Larsen

– Drømmen min er å spille for en av de største klubbene i Europa. Det er fotball jeg har lyst til å holde på med, sier Fil-spilleren til Lister.

At spilleren er et stort talent, viser det siste uttaket til kretslaget, hvor Aakre Gundersen er blitt fast inventar. Når laget skal spille mot andre kretslag i Tønsberg 3. november en del av troppen sammen med blant annet Lewi Brandser fra Kvinesdal og Adrian Aas fra Lyngdal.

– Det er spesielt. Jeg synes det er veldig gøy, sier Aakre Gundersen.

13-åringen bekler der defensive rollen på midtbanen på FILS sitt G13-lag, men på kretslaget er det midtstoppe­rrollen som gjelder.

– Jeg liker godt å ha ballen mye på midtbanen, men jeg tror jeg kan bli god i en midtstoppe­rrolle også, sier Aakre Gundersen.

At Fil-spilleren er kun en av tre spillere fra Lister i kamptroppe­n til Agder 05, viser at kretstrene­rne har sett noe i Aakre Gundersen. Hans trener i FIL, Ronny Paulsrud, mener det er fullt fortjent at han får muligheten på kretslaget.

– Han er veldig bra. Han har fart, styrke og egentlig bra teknikk også. Han kan bli veldig god.

Paulsrud har også andre spillere som naermer seg kretslaget.

– Det er fire andre på sonelaget som vil få muligheten etterhvert. Vi har et bra lag.

Chris Aage Aakre Gundersen fra Farsund er tatt ut på kretslaget til Agder. 13-åringen har store ambisjoner innenfor fotballen.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Chris Aage Aakre Gundersen fra FIL er en av tre spillere på 05-kretslaget i Agder fra Lister.
FOTO: PRIVAT Chris Aage Aakre Gundersen fra FIL er en av tre spillere på 05-kretslaget i Agder fra Lister.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway