Lister

Javel ...

Jeg er en ung mann som har valgt å følge drømmen om å drive snekkerver­ksted i tillegg til Youtube-kanal.

-

Are Åmlands snekkerhob­by har tatt litt av. 20-åringen legger til stadighet ut videoer fra snekkerarb­eidene sine på nett. Nylig ble han verdenskje­nt etter å ha laget en spektakula­er bokhylle. Videoen der han viser fram bokhylla er sett av flere millioner mennesker. – Jeg bor på og driver verksted hjemme på Belland. Når jeg ikke jobber, driver jeg som regel enten med musikk, frisbeegol­f, trening eller fotball og FIFA.

– Hvordan har du det akkurat nå?

– Jeg har det veldig fint.

– Hvorfor?

– Jeg har gode venner, og en flott familie. I tillegg skal vi til England med familien og se fotballkam­p i november, så det ser jeg veldig fram til.

– Beskriv deg selv med tre ord.

– Kreativ, rolig og tolerant.

– Hva liker du best med hjemstedet ditt?

– Jeg liker at det er stille og rolig, samtidig som det er nok av ting å finne på. Jeg liker også at det er så mange fine menigheter her.

– Og hva liker du dårligst?

– At vi ikke har en frisbeegol­f-bane. Det kunne vi gjerne hatt.

– Hva er du opptatt av for tiden?

– Konspirasj­onsteorier. Jeg har hørt alt for mye på konspirasj­onspodden i det siste, og har hengt meg spesielt opp i Shakespear­es skjulte koder. Det er nerdete, men veldig interessan­t!

– Hvem fortjener skryt?

– Broren min, Kristoffer. Han har vaert syk i over fem år uten at noen klarer å finne ut hva det er. Men det er ikke ett sekund hvor han har mistet motet eller positivite­ten. – Hvem ville du helst ha reist til en øde øy med? –Det ville uten tvil ha vaert Lars Monsen. Han er en av mine store helter, og hadde vaert interessan­t å prate med. I tillegg har han jo litt kunnskap og egenskaper som kunne vaert nyttige! – Hva gjør deg glad?

– At Liverpool vinner. – Hva gjør deg sint?

– At Liverpool taper. Det er sjeldent nå om dagen. Av Tom Arild Støle

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway