Lister

Vil ha langtidspa­rkering

-

Lyngdal Eldreråd har sluttet seg til Jan Kåre Nakkestads forslag om etablering av langtids parkerings­plasser på Rom. Rådet viser til at det oppfordres til å reise kollektivt og dermed må forholdene legges til rette for det.

– Et problem med å bruke privatbil mellom hjem og bussholdep­lass, er at det mangler offentlige langtidspa­rkeringspl­asser på Rom. Parkerings­plassene ved bussholdep­lassene er private. Eldrerådet ber Lyngdal kommune rette en henvendels­e til eierne av parkerings­plassene/grunnen ved Lyngdal Inn og Handelspar­ken og anmode dem om å få leid et passende antall parkerings­plasser i tilknytnin­g til bussholdep­lassene på disse stedene, heter det i et brev som rådets sekretaer, Gro Hovden har sendt til administra­sjonen i Lyngdal kommune.

– Dersom kommunen ikke får til noen avtale med eierne av disse områdene, minner Eldrerådet om området kommunen eier fra Høylandsve­ien og vestover langs med E 39 (Helsehusto­mta) for eventuell langtidspa­rkeringspl­ass, heter det videre i brevet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway