Lister

Store mannskaper vil lete i dag

- Av Tom Arild Støle

– Torsdagen har vaert brukt til å planlegge videre søk etter den savnede, og dersom vaer og førehold tillater det, vil det lørdag morgen igangsette­s et større søk, opplyser operasjons­leder Eivind Formo i Agder politidist­rikt.

Onsdag kveld opplyste politiet at videre søk etter den savnede kvindølen ville defineres som søk etter antatt omkommet.

79 år gamle Ingvald Tjørnhom, som er blitt beskrevet som en turvant mann i god fysisk form, la ut på dagstur i området sør for Knaben ved 09.30-tiden søndag morgen. Han kom ikke hjem til avtalt tid ved mørkets frembrudd søndag, og ved 19.30-tiden ble han meldt savnet av familien.

Store letemannsk­aper har lett etter 79-åringen, uten å ha funnet ham.

–Sammen med frivillige organisasj­oner blir vi mange som søker lørdag, og vi har et håp om at vi skal finne den savnede, sier Formo.

Familien til savnede gikk torsdag ut i et større intervju med avisen Agder og oppfordret alle som har mulighet til å vaere med å lete i helgen, til å komme til Knaben. Publikum oppfordres til å kle seg godt og ha gode sko.

– For oss er det veldig viktig å finne pappa og å finne ut hva som har skjedd med ham, sier savnedes datter, Marianne Tjørnhom til Agder.

Tjørnhom hadde på seg en oransje treningsja­kke og mørke bukser da han la ut på tur.

Politiet vil sammen med frivillige letemannsk­aper fortsette søket etter savnede Ingvald Tjørnhom (79) på Knaben i dag.

 ??  ?? Savnede Ingvald Tjørnhom (79) er blitt beskrevet som turvant og i god fysisk form. Her er han fotografer­t i forbindels­e med Sesilåmi i 2011.
Savnede Ingvald Tjørnhom (79) er blitt beskrevet som turvant og i god fysisk form. Her er han fotografer­t i forbindels­e med Sesilåmi i 2011.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway