Lister

Satte klubbrekor­d

Holteberg imponerte i Aquarama

- Av Lars Erik Larsen

Med tiden 24,74 satte Farsund svømmeklub­bs Martin Holteberg ny klubbrekor­d på 50 meter fri søndag.

Martin Holteberg fra Farsund svømmeklub­b svømte søndag for første gang på under 25 sekunder på 50m fri.

Med tiden 24,74 satte Holteberg i tillegg ny klubbrekor­d i Farsund svømmeklub­b. Tiden ble satt på The North Sea Swim Meet i Aquarama i Kristiansa­nd søndag. Den sterke tiden holdt til en sterk 3. plass på øvelsen. Holteberg, som konkurrere­r mot både de født i 2002 og 2003, leverte best tid av samtlige født i 2003.

– Veldig fornøyd

– Jeg har aldri gjort det så bra så i hele mitt liv. Jeg er veldig fornøyd.

– I ditt livs form?

– Ja, det tror jeg.

Ikke nok med at Holteberg leverte en knallsterk­t 50m fri, han svømte også inn til ny klubbrekor­d på 50m rygg på tiden 29,75. Det er første gang at en utøver svømmer under 30 sekunder på øvelsen på et stevne, melder klubben i en pressemeld­ing. Tiden holdt til en 17. plass på ryggøvelse­n. Av de andre øvelsene han svømte kan sjuendepla­ssene på 100m fri og 100m medley også nevnes.

– Hva ligger bak de gode resultaten­e?

– Det er mye trening. Det blir mange timer i bassenget, svarer han.

Andre lokale

I tillegg til Holteberg stilte også Lucas Paturel, Johan Wågbø og Erlend Tregde til start på stevnet i Kristiansa­nd i helgen. Samtlige perset på alle sine øvelser.

Paturel var blant annet under 1.10 for første gang i karrieren på 100m rygg. Det holdt til en 12. plass i sin klasse. Han kom også under 30 sekund for første gang på 50m butterfly på tiden 29,75. Hans beste plassering var 7. plass på 200m rygg.

Wågbøs perset blant annet med tre sekunder på 50m rygg med 34 sekunder. Han var også under 2.50 for første gang på 200m bryst med 2.49.

Tregde leverte også mange personlige rekorder i bassenget i Kristiansa­nd. Hans tid på 50m butterfly, 29,07, var hans første gang under 30 sekunder på øvelsen. Tregde viste, i likhet med de andre deltakerne fra svømmeklub­ben i Farsund, at hardt arbeid på trening gir resultater.

De fire deltakerne fra Farsund deltok søndag på 4x100m fri. Der svømte de inn på tiden 3.57,66.

– Guttene er det raskeste stafettlag­et på ungdomsniv­å som svømmeklub­ben har hatt, står det i en pressemeld­ing Lister har fått tilsendt.

Jeg har aldri gjort det så bra så i hele mitt liv. MARTIN HOLTEBERG

 ??  ??
 ?? FOTO: PRIVAT ?? Martin Holteberg er i superform og satte i helgen to nye klubbrekor­der.
FOTO: PRIVAT Martin Holteberg er i superform og satte i helgen to nye klubbrekor­der.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway