Lister

Feirer seg selv

Sentrumsgå­rden feirer seg selv og at ombygginge­n snart er ferdig

- Av Torrey Enoksen

De ansatte i butikkene i Sentrumsgå­rden gleder seg over at det snart er slutt på trekvart år med oppussing. I februar neste år får senteret endelig en restaurant.

– Er det noe vi nå ser frem til er det en kafé i senteret. Det blir så bra for sentrum, sier Ingrid Rom fra motebutikk­en Lindex.

– Jeg kan ikke si her og nå hvem som kommer, men det blir et veldig spennende konsept. Det blir en kombinasjo­n av kortreist mat, bondens marked og restaurant som er etterlengt­et i sentrum, sier daglig leder av Igland Eiendom, Karl Igland.

Gjennom store deler av året har håndverker­e gått ut og inn av Sentrumsgå­rden for å bygge om de tidligere butikkloka­lene i senterets andre etasje til leilighete­r og fellesrom. Før ombygginge­n startet for snart ett år siden, var det 22 leilighete­r i komplekset. Etter ombygginge­n er antallet boenheter økt til 32. Tre av de ti nye leilighete­ne er solgt.

Treningsro­m

Under ombygginge­n har tre av de eksisteren­de leilighete­ne blitt utvidet. I tillegg får beboerne og de ansatte ved butikkene og banken i bygget både eget treningsro­m og et kombinert møte- og spiserom som kan brukes til selskapet.

For å få dette til har skobutikke­n som var i andre etasjen har flyttet ned i underetasj­en. Dette skjedde samtidig med at sportsbuti­kken som var i samme etasje ble lagt ned. På nyåret flyttet også Vinmonopol­et, mens kiosken på hjørnet mot kulturhuse­t ble lagt ned for et par måneder siden.

Feirer seg selv

Det nye mat- og restaurant­konseptet skal etableres nettopp i lokalene mot Rådhuspark­en og kulturhuse­t.

Dette betyr at ombygginge­n av senteret midt i sentrum av Lyngdal snart er i mål. Lørdag skal butikkene i Sentrumsgå­rden feire at nå kan de rette fokus mot kundene.

– Jeg skal innrømme at det har vaert et styr, men nå ser vi slutten på ombygginge­n. Når vi får kafeen på plass, er vi nesten helt i mål. Det eneste sentrum mangler er en sportsbuti­kk, mener Igland.

Jeg kan ikke si her og nå hvem som kommer, men det blir et veldig spennende konsept. KARL IGLAND

 ??  ?? Karl Igland, Helene Røinås, Kirsti Skårdal Ingebretse­n, Ingrid Rom og Miomir Jovanovic håper nå de kan rette mer fokus mot kundene etter flere måneder med ombygging av Sentrumsgå­rden.
Karl Igland, Helene Røinås, Kirsti Skårdal Ingebretse­n, Ingrid Rom og Miomir Jovanovic håper nå de kan rette mer fokus mot kundene etter flere måneder med ombygging av Sentrumsgå­rden.
 ??  ?? Sentrumsgå­rden i Lyngdal feirer seg selv i helgen.
Sentrumsgå­rden i Lyngdal feirer seg selv i helgen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway