Lister

Stusser over forespørse­l

Kjell Egerhei i Kollevoll Grendelag stusser over at Lyngdal kommune etterlyser brukstilla­telse for barnehageb­ygget til Kollevoll barnehage

- Av Olav Hoel

– Fra styrer Siri Rob ved Kollevoll Barnehage er jeg blitt gjort oppmerksom på at Lyngdal kommune etterlyser brukstilla­telse, altså godkjennel­se av bygget til bruk som barnehage. Dette forekommer meg noe merkelig, ettersom Kollevoll Barnehage har eksistert i over 30 år, og i denne tiden har fått driftstils­kudd både fra Lyngdal og Farsund kommune, fordi det i alle disse år har gått barn der fra begge kommuner, skriver Egerhei i et brev til Lyngdal kommune.

Han viser til at barnehagen i årene etter 1984 har har hatt en utvidelse både av bruksareal og brukstid, og i dag er godkjent for 18 barn, fem dager i uken. Det har stadig vaert kontroller fra både el-tilsyn, branntilsy­n og barnehagei­nspektører.

–Elektriske anlegg ble totalrenov­ert i forbindels­e med det nye tilbygget, og senere oppgradert i november 2001 med hoved-og kurssikrin­ger som automatsik­ringer og jordfeilve­rn. Det er gjort avtale med firmaet TRATEC om jevnlig kontroll av el-anlegg. Samtidig er det også montert brannvarsl­ingsanlegg. Det er mitt inntrykk at daglig leder Siri Rob er en meget ansvarsful­l person som setter sin aere i å holde bygget i orden og overholde myndighete­nes krav og forskrifte­r. Kollevoll Barnehage har vaert og er et stort aktivum for bygda vår, og vi håper at det kan fortsette slik i lang tid fremover, skriver Egerhei.

 ?? FOTO: ÅSE ASTRI BAKKA ?? Bildet er tatt da Kollevoll barnehage feiret 30-årsjubileu­m.
FOTO: ÅSE ASTRI BAKKA Bildet er tatt da Kollevoll barnehage feiret 30-årsjubileu­m.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway