Lister

– Ingen planer om å utvide nå

- Av Lars Erik Larsen

Nico Mat har kommet med flere innspill med tanke på eventuell utbygging. Innehaver avviser at det er planer om å bygge ut nå.

Innehavere av Nico Mat i Kvinesdal har sendt flere innspill til planen for sentrumsut­vikling og flomsikrin­g. Innspillen­e kommer at innehavern­e hadde møte med prosjektle­der Jostein Røyseland i september. I brevet, som er signert Jan Aage Nilsen, Rolf Nilsen, Geir Nilsen og Merete N. Rannestad, om det er mulig med utbygging før flomsikrin­g er på plass. Og om hvilke krav det eventuelt stiller til de som utbygger. Ellers har de fire spilt inn at parkerings­plasser må vaere på plass før de bestemmer seg for om de vil bygge ut.

– Planlegger dere nå? utvidelse

– Nei, det gjør vi ikke. Det er kommunen som har bedt oss om å komme med disse innspillen­e nå, om vi skulle vurdere dette en gang i fremtiden. Det er ingen planer om å utvide nå, sier Jan Aage Nilsen, som er styreleder i Nico Mat, til Kvinesdal2­4 når vi spør om innspillen­e som er sendt til kommunen.

Når det gjelder stenging av gjennomgan­gsveien ved kiosken mellom Nesgata og Elvevegen har innehavern­e spilt inn at fordelene må vaere større enn ulempene dette vil medføre butikken med tanke på tapte parkerings­plassen.

Avslutning­svis i innspillet kommer det frem at butikken er avhengig av at butikken fortsatt kan ta i mot tungtransp­ort for vareleveri­ng i Elvevegen.

 ?? FOTO: MALENE SØRENSEN LUNDBERG ?? Nico Mat skal ikke bli større, ifølge styreleder.
FOTO: MALENE SØRENSEN LUNDBERG Nico Mat skal ikke bli større, ifølge styreleder.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway