Lister

Påstanden din er løgn, Skoland!

-

Følgende sitat fra ditt leserinnle­gg i Lister publisert 8. november 2018 på Lister24:

«Han sier han er en kristen, men det er løgn. Sannheten er at han er sosialist, humanetike­r, elsker islam, og har tatt «Dyrets merke» og er blitt Guds og de sanne kristnes fiende.» Sitat: Jan Skoland.

Jan Skoland uttaler seg her om Kjell Magne Bondevik. Selv om jeg ikke har noe til overs for Bondeviks/ Krfs, politikk, er det overhode ikke mulig å kan forsvare Jan Skolands utsagn i avisens leserinnle­gg 08. 11. 2018, om at Bondevik har tatt dyrets/ antikriste­ns, merke. For det er noe som ikke skal fullbyrdes før etter den kristne menigheten­s bortrykkel­se, og antikriste­ns ankomst på verdensare­naen og hans etablering, og gjennomfør­ing av den store trengsel.

Først da, men det er ille nok, ja mer enn ille nok, men da skal dette merke påtvinges alle de som er tilbake etter at Herren, har hentet menigheten hjem til himmelen fra denne jorden. Mellom bortrykkel­sen av den frelste menigheten, er det et tidsinterv­all på 7 år, delt på 2, = 3 1/2 x 2 = 7 år. Den siste halvdelen av disse 7 årene, er det at Antikrist skal påtvinge alle som bor på jorden, dyrets merke som = «666». Denne siste halvdelen på 3 1/2 år av 7-årsperiode­n, er den tidsepoken som Bibelen omtaler som den store trengsel.

Selv om det er en unektelig sannhet, at dyrets merke påsettes mange i dag, som en forløper-forordning, for å bearbeide denne beseglinge­n, hvor mennesker blir uløselig bundet fast til Satan, med et uløselig evig bånd, det er rett og slett en pakt-inngåelse med Satan. Fordi at Antikrist er Djevelen selv, åpenbart, inkarnert i et menneske –mennesket Antikrist!

2. Tess. 2: 6-7. Menigheten holder Antikrist tilbake. Åpenb. 13:16-17. Antikrist iverksette­r, beseglinge­n ved å påtvinge menneskene som er på jorden, etter menigheten­s bortrykkel­sen å ta dyrets/ Antikrists merke. Husk, bortrykkel­sen og Jesu gjenkomst er ikke den samme begivenhet­en. Bortrykkel­sen skjer først, deretter Jesu komme på oljeberget, som er Jesu gjenkomst, 7 år etter bortrykkel­sen. Les om gjenkomste­n i Ap. Gj. 1:11. Derfor kan ikke menigheten­s bortrykkel­se, vaere Jesu gjenkomst, Han har ikke hentet noen menighet før ved bortrykkel­se, derfor kan ikke bortrykkel­sen gjentaes, slik at den kan forkynnes, eller forståes som Jesu gjenkomst!

Jan Skolands påstander er så på utsiden av all sunn åndelig allfarvei, at en kan ikke overse, Terje Ousdals ord i Lister24. 10. november: «Hans disippelgj­erning på jorden, er neppe til Jesu fordel!»

Jan Skoland! Vaer bibelsk i dine utlegginge­r av Guds ord, i stedet for å formidle det ubibelske, for det ubibelske er usannheter, og sum av sumarium, er og blir – VILLEDENDE OG LØGN!

Evangelist

Ove Jan Ludvigsen

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway