Lister

Fullt hus for første gang

- Av Karl Birger Saelør

Steinar Skoland fra Lyngdal kunne juble for full klaff og 350 poeng for aller første gang på skytebanen.

Dette skjedde sist torsdag under karusellst­evnet på 15-metersbane­n hjemme i Lyngdal.

– Jeg har vaert naere på noen ganger, men det var gøy at det skulle klaffe på hjemmebane. 350 poeng betyr 35 skudd i 10eren etter hverandre, og vi skyter både stå, kne og ligg, sier Steinar Skoland.

Han trener mye og og presiserer at det er viktig å ha fokus på de rette tingene.

– Jeg trener to/tre økter hver på to timer, pluss stevne i uka. Det gikk egentlig ganske lett denne gangen. Jeg fikk fin flyt på skytingen, og 10-erne falt som perler på en snor. At jeg skyter 350 poeng nå viser at jeg gjør mye riktig og er i god form. Det er klart dette gir mersmak til videre satsing, sier Steinar Skoland.

Poengsumme­n holdt selvsagt til seier i stevnet foran Tore Byberg fra Rissa og Flikkas Christophe­r Haddal som begge endte på 348 poeng.

Wenke Blien fra Flikka ble nummer syv med 345 poeng, mens Lyngdals May Elin Frøyland ble nummer 10 og Siv Tone Rossevatn fra Øvre Eiken nummer 12, begge med 344 poeng.

– Odd Arne Breknes banerekord klarte jeg ikke å slå. Han hadde flere innertreff da han skjøt 350 poeng på vår egen hjemmebane, sier Steinar Skoland, som til helgen deltar i nye karusellst­evner i Kvinesdal og Flekkefjor­d.

I klasse V55 vant Nordstrand skytterlag­s Helge Lillekvell­and (opprinneli­g fra Lyngdal) med 348 poeng, og i V65 ble det seier til Flikkas Øyvind Lilledrang­e med med 350 poeng.

Juniorklas­sen ble vunnet av Leif Sindre Modalsli Kongevold fra Flikka etter å ha levert 349 poeng.

I eldre rekrutt vant Marianne Rossevatn fra Øvre Eiken med 347 poeng. Rekruttkla­ssen ble vunnet av Ingvill Flikka fra Flikka med 349 poeng.

Jeg fikk fin flyt på skytingen, og 10-erne falt som perler på en snor. STEINAR SKOLAND

 ?? FOTO: MAY ELIN FRØYLAND ?? Steinar Skoland med hunden Balder fikk full klaff på hjemmebane og skjøt 350 poeng for første gang i karrieren.
FOTO: MAY ELIN FRØYLAND Steinar Skoland med hunden Balder fikk full klaff på hjemmebane og skjøt 350 poeng for første gang i karrieren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway