Lister

Lindland kjører i Dubai

- Av Svein Morten Hatvaas

Løpet arrangeres fredag 16. og lørdag 17. november.

Etter å ha vunnet Proammeste­rskapet i Porsche Supercup og blitt nummer tre sammenlagt i Porsche Carrera Cup Scandinavi­a har det åpnet seg flere muligheter for racerfører­en fra Lyngdal. Nå har han fått tilbud om å kjøre åpningsløp­et i Porsche-mesterskap­et som går i Midt-østen, og som arrangerer den første runden på Dubai Autodrome.

– Det var morsomt å få tilbud om å kjøre i Dubai. Dette er et tøft mesterskap som går på vinterstid, men etter den sesongen jeg har hatt i år, så håper jeg å kunne hevde meg i toppen, uttaler racingføre­ren fra Lyngdal i en utsendt pressemeld­ing.

Bilene som brukes i Porsche GT3 Cup Challenge Middle East er samme type biler som han kjenner fra Porsche Supercup og Carrera Cup Scandinavi­a. Mesterskap­et består av totalt seks løp på banene i Dubai, Bahrain og Abu Dhabi. Interessen for motorsport er voksende i denne regionen, og mesterskap­et har tidligere også blitt kjørt på relativt nybygde baner i Qatar og Saudi Arabia.

– Jeg har foreløpig ingen planer om å kjøre noe utover åpningsløp­et i Dubai, men vi får se hva som skjer videre, avslutter Roar Lindland.

Roar Lindland, som i år vant Proam-mesterskap­et i Porsche Supercup, skal til helgen kjøre årets første løp i Porsche GT3 Cup Challenge Middle East i Dubai.

 ?? FOTO: LINDLAND PERFORMANC­E ?? Roar Lindland skal til helgen kjøre første løp i Porsche GT3 Cup Challenge Middle East i Dubai.
FOTO: LINDLAND PERFORMANC­E Roar Lindland skal til helgen kjøre første løp i Porsche GT3 Cup Challenge Middle East i Dubai.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway