Lister

Åpnet ny barnehage

Espira Husebypark­en barnehage offisielt åpnet og feiret

- Av Åse Astri Bakka

76 barn kan nå boltre seg i nye lokaler og på et stort og spennende uteareale ved Espira Husebypark­en barnehage.

Både små og store hadde gledet seg til denne dagen. Tirsdag i denne uken ble Espira Husebypark­jen barnehage i Farsund offisielt åpnet.

Ordfører Arnt Abrahamsen var på plass var på plass for å overrekke blomster og gratulere med nytt bygg, men det var skolespire Matilde Linnea Sundt Handell som fikk aeren av klippe den symbolske snoren under åpningen.

Fire avdelinger

I sommer ble det kjent at barnehagen i Husebypark­en og Varbak barnehage hadde slått seg sammen. Førstnevnt­e har hatt plass til 25 barn, mens barnehagen ved byfjellet i Farsund kunne tilby 38 plasser.

–Nå har vi plass til 76 barn fordelt på fire avdelinger, opplyser styrer Lene Margrethe Skeibrok i den nye barnehagen.

Stort uteområde

Barna i Husebypark­en gikk i barnehagen helt frem til nybygg sto klart, og fikk dermed se hele prosessen på naert hold.

– Espira Husebypark­en er moderne, med storkjøkke­n, gode romløsning­er og utforming. Det har i tillegg blitt satset stort på uteområdet, som er innbydende og spennende, og barnehagen har en flott plassering i Alcoa Miljøpark, sier Skeibrok. Bygget sto til og med ferdig før tidsskjema, noe som førte til en god tilvenning i nytt bygg, for både små og store, opplyser Skeibrok.

Det var Skeibrok selv som ønsket velkommen da den offisielle åpningen skulle feires. Hun benyttet anledninge­n til å takke Lista Bygg med Jan Richard Johannesse­n i spissen, samt alle underlever­andører, for en flott utført jobb, et godt samarbeide gjennom hele prosessen.

Saft og boller

Administre­rende direktør Marit Lambrechts i Espira-kjeden var også på plass for å holde i tale, i tillegg til nevnte ordfører og Jan Richard Johannesse­n. Sistnevnte hadde også med seg et maleri i gave til barnehagen.

Også barna deltok på festen med underholdn­ing, og som seg hør og bør ble det servert kake, boller og saft.

Nå har vi plass til 76 barn fordelt på fire avdelinger. LENE MARGRETHE SKEIBROK

 ??  ??
 ?? FOTO: PRIVAT ?? Maskoten Spira var på plass sammen med barna da den nye barnehagen i Husebypark­en ble offisielt åpnet denne uken.
FOTO: PRIVAT Maskoten Spira var på plass sammen med barna da den nye barnehagen i Husebypark­en ble offisielt åpnet denne uken.
 ?? FOTO: PRIVAT ?? Her er det like før barnehagen offisielt åpnes ved tradisjone­lt snorklipp.
FOTO: PRIVAT Her er det like før barnehagen offisielt åpnes ved tradisjone­lt snorklipp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway