Lister

EU er farlig for Norge

- Jan Skoland

Norge vil ikke inn i EU. Derfor har EU lagt en listig plan om at dersom man ikke kan få hele kaken på en gang, da bruker man taktikken med at man tar et og et kakestykke av gangen til man har fått hele kaken.

EU med Angela Merkel i spissen, vil at Norge skal gi fra seg råderett over en masse saker som jernbane, statsstøtt­e, kraftprise­ne og rett til kraften, lønninger, pensjonsor­dninger, arbeidsfor­hold, internett og full kontroll med bankene og betalingss­ystemene m.m. Hensikten med dette er å lure Norge til å bli underkaste­t antikrist når han tre frem på arenaen i EU om noen få år. Det er denne lederen som skal bli en farlig forfører som skal starte en ny jøde- og kristendom­sforfølgel­se og tvinge alle til å ta «Dyrets merke».

Dette systemet må Norge ikke bli en del av for alt i verden. Det er denne lederen som ønsker å gå til krig mot staten Israel.

Det som er farlig for Norge nå, er at Erna Solberg er en sterk tilhenger av EU, og i tillegg er blitt bestekompi­s med Angela Merkel. Jeg er livredd for at Erna Solberg skal presse Frp, Venstre og KRF til å stemme for at Norge skal avstå sin suverenite­t til EU som er omtalt i Bibelen som «Det andre politiske udyret». Hitler var «Det første politiske udyret».

Derfor må vi alle stå sammen om å påvirke våre politikere til ikke å stemme for denne nye «Lebensraum»politikken til EU. Norge skal i fremtiden forbli en fri og uavhengig stat ifølge grunnloven­s § 1.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway