Lister

– Nødt til å vaere «påskrudd»

- Av Karl Birger Saelør

– Vi går for tre poeng, men vi er nødt til å vaere «påskrudd» for å vinne kamper i 1. divisjon.

Det er Rune Gabrielsen, trener for FILS herrelag i volleyball, som sier dette foran søndagens hjemmekamp mot TSI, som er Tromsø-studentene­s idrettslag.

Han tenker blant annet på de to kampene forrige helg mot Spirit Lørenskog i Alcoahalle­n, som endte med tap og seier for FIL.

– Lørdagen har vi god kontroll, og jobber hardt hele kampen, vi unngår for mange personlige feil, og samtidig fungerer laget optimalt med innbyttere som gjør jobben når de får muligheten. Søndagen derimot, da er vi langt unna lørdagens standard. Kampen ble preget av mange personlige feil og for liten innsats jevnt over, sier Rune Gabrielsen.

Tidlig i november sesongdebu­terte FIL med å tape 3-0 og 3-2 for nettopp søndagens motstander.

– Vi slet med mye småskader foran turen til Tromsø. Siden disse kampene har vi vaert i aksjon hver helg. Jeg håper vi et bedre lag nå. Skal vi slå Tromsø må guttene som sagt vaere «påskrudd»; vi er nødt til å vaere mer stabile i arbeidsinn­satsen og så må vi prestere bedre på egen serve.

– Er dere noenlunde i rute føler du?

– Hadde vi vunnet begge kampene i Tromsø, så hadde vi vaert i rute. Men da vi vant en kamp mot Spirit, så naermer vi oss ruteplanen. Men sesongen er enda ung. Vi har bare unnagjort 4 av 12 kamper så langt, sier Rune Gabrielsen.

 ?? FOTO: TORREY ENOKSEN ?? La oss håper det blir grunn til hjemmejube­l når FIL møter TSI. Her fra seieren over Spirit forrige helg.
FOTO: TORREY ENOKSEN La oss håper det blir grunn til hjemmejube­l når FIL møter TSI. Her fra seieren over Spirit forrige helg.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway