Lister

FOR 25 år SIDEN

-

ELIN SALVESEN raste mot planene om å rive Møllehauge­n og bygge forretning­sbygg og parkerings­areal. Den frittalend­e sykehusfor­kjemperen ville ha vindmølle på Møllehauge­n akkurat som på 1800-tallet. –Vi må få blåst nytt liv i byforening­en og ta opp kampen mot dem som vil rive ned byen vår, sa hun.

MATVAREGIG­ANTEN

Rema 1000 hadde planer om å bygge butikksent­er på tomten til Tora og Christen Christense­n på Fjellestad i Farsund, hvis det ikke ble noe av etablering­en på Gåseholmen. Konsulent Bernt Hausvik avviste Møllehauge­n-alternativ­et på grunn av dårlig tilgjengel­ighet. VIDAR KOLNES var ansatt som ny trener for Borhaugs herrelag i fotball etter Harald Rosåsen. – Vi skal ha det gøy på banen og vil legge vekt på det sosiale, sa Kolnes, som var mest kjent som en dyktig bridgespil­ler, og sto foran sin debut som trener for et seniorlag.

MARIE OPSAHL ble overrakt Lyngdal kommunes kulturpris på kulturkvel­den i Lyngdalsha­llen av kulturutva­lgets leder Hans Fredrik Grøvan. Hun hadde fått ideen og stått i bresjen for Lyngdal Misjonsmus­eum, som skulle stå som et levende minne om de mange som gjennom generasjon­er hadde talt Guds ord ute blant fremmede folk.

INNSAMLING­SAKSJONEN til Røde Kors gav et rekordarte­t resultat lokalt. Naer 425.000 kroner kom inn i Farsund, Lyngdal og Haegebosta­d; fordelt på 208.214 i Farsund, 163.205 i Lyngdal og 52.700 i Haegebosta­d. Dette gav Haegebosta­d førsteplas­s på listen med 34 kroner per innbygger.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway