Lister

FOR 50 år SIDEN

-

HARALD FOSSE fortsatte som formann i Lyngdal IL etter årsmøtet. Han fikk med seg Tor Magne Hansen som sekretaer og Johan Birkeland som kasserer. Som oppmann for friidrett og fotball ble Odd Sangvik og Otto Hovden valgt. Bjørn Ove Aas ble valgt som oppmann for juniorfotb­allen.

VESTBYGDA hadde aldri hatt større julegate, kunne Oseas Hansen fortelle. Julegaten var en kilometer lang, fra Oseas Hansens butikk til Handelslag­et. Ifølge Olav Paulsen ville det bli penere i 1968 enn tidligere. Det ville blant annet bli satt opp 15 girlandere mot tidligere 13.

SKOLESTYRE­R

Randulf Byre sto i spissen for en idrettsgru­ppe som var satt i gang i gymsalen på Borhaug skole. Hans Olaf Oseassen var trener med Jan Arne Tjørve som hjelpetren­er. Byre hadde tro på at ordningen ville vare, og han håpet det ville komme lignende tilbud i Herad, Spind og Lunde. ELLEN FAHLSTRØM ble valgt til ny formann i Farsund Høyekvinne­r på årsmøtet på Njård. Nytt styre besto ellers av Grethe Moe, Marit Nakkestad, Alice Samuelsen og Gerd Asbjørnsen, med Geten Jakobsen og Solveig Ingebrigts­en.

VALLAND HUS skulle leie en fjerdedel av «Industriha­llen» på Kvavik. Foreløpig skulle arealet brukes som lagringspl­ass i forbindels­e med husproduks­jon. Byggmester Arnfinn Valland sa at han hadde store planer fremtiden og ville vurdere muligheten­e for å overta hele hallen.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway