Lister

Fra hav til hei

-

Kvinesdal på langs – HAV TIL HEI er et turløp i Kvinesdal på 71 km fra Feda i sør til Knaben i nord. Det arrangeres i mai hvert år, og er veldig populaert.

Nå skriver vi desember og førjulstid­a er godt i gang. Likevel kan navnet på dette løpet linkes til denne andakten i desember.

I desember feirer vi Jesu fødsel. Et av navnene Bibelen bruker på Jesus er Immanuel, som betyr Gud med oss. Han kom naer, og selv om han sto opp og dro til Himmelen bor Han enda hos oss som ønsker Ham velkommen – det er til å tro, ikke til å forstå. Ja, Herren er naer, og Han vil aldri forlate deg. Han er med fra hav til hei, fra morgen til kveld til morgen, over alt.

La meg dele noen fantastisk­e løfter fra Bibelen som bekrefter at det er sant. Det kommer som en påminnelse til deg. Du er ikke alene.

«For jeg er viss på at verken død eller liv, verken engler eller krefter, verken det som nå er eller det som kommer, eller noen makt, verken det som er i det høye eller i det dype, eller noen annen skapning, skal kunne skille oss fra Guds kjaerlighe­t i Kristus Jesus, vår Herre» (Rom. 8, 38-39).

«Frykt ikke, for jeg er med deg, vaer ikke redd, for jeg er din Gud! Jeg gjør deg sterk og hjelper deg og holder deg oppe med min rettferds høyre hånd» (Jes 41, 10).

«For Herren din Gud går selv med deg. Han svikter deg ikke og forlater deg ikke» (5 Mos. 31, 6b).

«Herren din Gud er hos deg, en helt som frelser. Han fryder og gleder seg over deg og viser deg på ny sin kjaerlighe­t. Han jubler over deg med fryd» (Sef. 3, 17).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway