Lister

Kvinesdals nye trener

Bjørnstøl: – En klubb i utvikling

- Av Olav Hoel

Steinar Bjørnstøl er tilbake i trenermane­sjen når han kommende sesong skal lede Kvinesdal i 4. divisjon.

Med seg får han Tore Haukali Hansen som likestilt trener. Han var en del av trenerappa­ratet i klubben sist sesong sammen med Thomas Gilbertson og Tommy Årsland.

– Dette er noe jeg ser veldig frem til. Jeg har fått et godt førsteinnt­rykk av klubben, styret og sportslig utvalg, sier Bjørnstøl til Lister.

– Klubb i utvikling

Han har bare gode ting å si om sin nye klubb.

–Jeg føler at Kvinesdal er en klubb i utvikling. De driver godt med de små og har både sportslig kompetanse og anlegg med en utrolig fjott hall i Banken Arena, som jeg er imponert over. De har også et flott treningsan­legg, sier Bjørnstøl.

Likestilte trenere

At han og Tore Haukali Hansen skal vaere likestilte trenere tror han vil fungere fint.

– Jeg kjenner Tore fra før. Han er en fin fyr og jeg tror vi skal klare å samarbeide godt. Som sidestilte trenere blir derimot kommunikas­jonen viktig, men det tror jeg vi skal løse fint, sier Bjørnstøl.

–Hvordan vil spillerne merke at du er en del av trenerappa­ratet?

– Jeg håper de merker det gjennom at jeg er energisk, snill, glad, men også streng når det trengs. Jeg er opptatt av å behandle stjernespi­llerne likt som reservene og gi dem lik behandling så lenge de gjør det de har kapasitet til, sier Bjørnstøl.

I årets sesong berget laget akkurat plassen i 4. divisjon. Hva ambisjonen blir for den kommende sesongen er ikke bestemt.

– Det må jeg først diskutere med Tore og gruppen, så det må jeg komme tilbake til, sier Bjørnstøl.

Bjørnstøl har det siste året hatt et friår fra treneryrke­t etter at han trente Haegebosta­d i 4. divisjon i to sesonger, hvor han blant annet har kommentert kamper for Lister24. Nå ser han frem til å komme tilbake, og spesielt til lokaloppgj­ørene mot Flekkefjor­d, Lyngdal og nyopprykke­de Farsund.

– Det er alltid gøy å vaere tilbake i manesjen. Det er kjempemoro at Farsund også er med kommende sesong. Forhåpentl­igvis klarer vi å lage litt show og sirkus, men på en god måte, avslutter Bjørnstøl.

Jeg er opptatt av å behandle stjernespi­llerne likt som reservene. STEINAR BJØRNSTØL

 ?? FOTO: TORREY ENOKSEN ?? Steinar Bjørnstøl håper å lage litt show og sirkus kommende sesong.
FOTO: TORREY ENOKSEN Steinar Bjørnstøl håper å lage litt show og sirkus kommende sesong.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway