Lister

– En svaert utfordrend­e situasjon

-

Mandag mottok styret i Farsund 365 sluttrappo­rten av en såkalt ståstedsan­alyse av selskapet. Styreleder Lill Hege Hals hadde i den forbindels­e sendt en kort orienterin­g til politikern­e til tirsdagens formannska­psmøte. Her påpeker styreleder at rapporten trekker frem at ideen bak selskapet er svaert god.

– En av våre respondent­er beskrev hvordan han og miljøet rundt hadde reagert ved oppstart av F-365 «Misunnelig på Farsund som har skjønt det med å samle alle ressursene for å jobbe med naeringsfr­emmende tiltak – de gjør det vi burde ha gjort», skriver hun.

Videre sier rapporten: «Det å samle krefter innen handel, naering og reiseliv i ett selskap med formål å fremme målrettet naeringsut­vikling i Farsundsre­gionen var et strategisk godt grep. Selskapet hadde en god start med mye positivite­t og vilje til å lykkes sammen. Miljøer rundt så på selskapet som spennende og offensivt.»

– Men selv om grunnlegge­nde strategi fra eierne var god, konkludere­r rapporten med at selskapet nå er i en svaert utfordrend­e situasjon, og kommer med en anbefaling for hvordan man kan gå frem for å etablere en hensiktsme­ssig organiseri­ng av naering handel og reiseliv for Farsund, skriver styreleder­en.

Videre:

– Styret i F365 vil med bakgrunn i rapporten, snarest innkaller eierne til en ekstraordi­naer generalfor­samling hvor rapportens anbefaling legges frem i sin helhet. Ønsket er at eierne samlet får diskutert saken og besluttet hvordan en fremtidig organiseri­ng bør se ut for å sikre naeringsfr­emmende tiltak innen alle de tre segmentene.

Styret i Farsund 365 kaller inn til ekstraordi­naer generalfor­samling etter at de har fått rapporten fra en analyse av selskapet.

 ??  ?? Jens Viken (Sp) mener valgkampen er startet gjennom Farsund 365-saken.
Jens Viken (Sp) mener valgkampen er startet gjennom Farsund 365-saken.
 ??  ?? Lyngdølen kjørte i 83 km/t i 40-sonen.
Lyngdølen kjørte i 83 km/t i 40-sonen.
 ??  ?? Styreleder Lill Hege Hals og styret i Farsund 365 kaller inn til ekstraordi­naer generalfor­samling.
Styreleder Lill Hege Hals og styret i Farsund 365 kaller inn til ekstraordi­naer generalfor­samling.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway