Lister

Jubler for «the double» med LSK

– Det har vaert litt av en høst. Utrolig kult at jentene leverer helt inn.

- Av Karl Birger Saelør

Det er Anna Collett (51) som sier dette. I sommer gikk hun fra jobben som hjelpetren­er til å jobbe administra­tivt med landets beste damelag i fotball.

Lillestrøm vant et suverent seriemeste­rskap, og lørdag ble Sandviken satt på plass med 4–0 i cupfinalen i Telenor Arena. Målscorere var Guro Reiten to, Emilie Haavi ett og Sophie Haug ett.

–Seriemeste­r var vi allerede i begynnelse­n av september, og nå Nm-gull. Det viktigste var serien da det sikrer Champions League-spill til neste år. Men NM var en festdag fra ende til annen. Nå er jeg faktisk ganske sliten. Det har vaert en utrolig lang sesong, så det skal bli deilig med en pust før det braker løs igjen, sier Anna Collett.

Siden i sommer har hun jobbet administra­tivt med Champions League, marked og kommunikas­jon.

– Det er nok å ta tak i, så høsten har vaert ekstremt hektisk. Barcelona venter i kvarten i Champions League i mars. Vi begynner borte. Barcelona er et bra damelag, med blant annet Martens fra Nederland på laget. Spanjolene var likevel noe av det beste vi kunne trukket. Det blir knalltøft, men vi har mer sjanse mot dem enn for eksempel Lyon eller Wolfsburg, sier Anna Collett.

Som administra­tiv leder satt hun på benken under cupfinalen på lørdag, og fikk med seg Lillestrøm­s utklassing fra sidelinjen. I løpet av høsten har hun represente­rt klubben på Champions Leauge-trekningen­e.

– Det har vaert flotte opplevelse­r å få med seg på UEFA sitt hovedkonto­r i Nyon i Sveits. Jeg har vaert der tre ganger i høst og trukket Zvezda, Brøndby og Barcelona. Jeg er lykketroll­et i laget nå, smiler Anna Collett.

 ??  ?? Anna Collett har hatt mye å glede seg over i Lillestrøm denne høsten.
Anna Collett har hatt mye å glede seg over i Lillestrøm denne høsten.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway