Lister

Javel ...

- Av Lars Erik Larsen

Synes min mor, Rebecca, fortjener ekstra mye skryt

– Ferdig med julegavene? – Nei, har ikke begynt. Vanligvis avsluttes handelen med en tur innom den lokale Statoil-(circle K)stasjonen, dessverre.

– Favorittse­rie på TV?

– Helt klart «På tur med Dag Otto». Et variert program med mye humor, og ulike lokasjoner jeg gjerne skulle reist til, i tillegg til utfordring­er jeg selv kunne ønske å vaere med på.

– Hva er din drømmejobb?

– Dag Otto Lauritzens arvtaker på TV 2.

– Hvordan ser det perfekte måltidet ut?

– Fondue, ovnsbakte potet, asparges, garnityr og fløtesaus. Har du ikke prøvd det, så har du gått glipp av en herlig sak en sommerafte­n, som anbefales på det sterkeste. Google it, eller legg min mor til på Facebook, så kan hun forklare hvordan retten skal tilberedes på beste vis.

– Hvordan ser en perfekt dag ut for deg?

– Den er perfekt så lenge jeg våkner opp ved siden av samboeren min.

– Hva ville du gjort om fem millioner kroner plutselig sto på kontoen? – Da ville jeg kjøpt et hus, og betalt ned studielån. I tillegg så ville jeg ha arrangert en stor fest for mine naermeste.

– Hva er ditt dummeste kjøp?

–Sodastream. Trodde det var en bra sak, men la det igjen i Bardufoss da jeg var ferdig i militaeret, så kan ikke ha vaert et bra kjøp, hehe.

– Hva gjør du om fem år?

–Om fem år så er jeg ferdigutda­nnet, har besteget Aconcagua, og har fortsatt et godt forhold til alle mine venner fra ungdomskol­e, videregåen­de skole, militaeret og universite­tet. Synes det er viktig å ha et godt forhold til de som har formet deg i løpet av veien mot den personen du er i dag.

– Hvem fortjener skryt - og hvorfor?

– Synes min mor, Rebecca, fortjener ekstra mye skryt. Hun står på hver eneste dag for oss i søskenflok­ken. Det er ingen unntak om vi går på videregåen­de, studerer eller er ute i mammaperm. Uten henne så hadde lite gått rundt i hverdagen min, min brors og min søsters liv. Hun er en ekte hverdagshe­lt, som så mange mødre der ute.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway