Lister

– Jeg reagerte på prisen

-

Tage Thorkildse­n ga uttrykk for en forventnin­g om en «viss økonomisk støtte» fra Farsund 365 og Farsund kommune etter kontakt med ordføreren.

Naeringssj­ef Patricia Hartmann i Farsund 365 forteller om hvordan hun og selskapet håndterte saken.

– Ordføreren hadde et møte med Sigrid i Farsund 365 og kultursjef­en hvor han forklarte at LMF var oppgitt over «farsundssa­mfunnet». Han la også fram et forslag om en felles stand og til en kostnad av 10.000 kroner per aktør. F365 og kultursjef­en var selvsagt positive til LMF, men Farsund 365 har kun midler til vår egne arrangemen­ter, sier Hartmann.

Hun forteller videre at LMF sendte en e-post den 18. juli om at festivalen ble tildelt en Nmrunde etter en runde ble avlyst i Fyresdal etter en ulykke.

– Ordføreren svarte da at det var tragiske nyheter, men at dette vel betydde flere besøkende til kommunen og at man derfor burde vurdere kommunens involverin­g. Jeg sendte da mail til arrangøren med kopi til ordfører hvor jeg presiserer at vi måtte komme tilbake til dem senere om en eventuell deltagelse, sier Hartmann.

Hun presiserer at arrangøren da besvarte e-posten. Lister har fått se denne som viser Tage Thorkildse­ns økonomiske forventnin­g. Thorkildse­n skriver:

«Nå trenger vi at både FK og 365 viser tydelig naervaer på festivalen, og gjennom det en viss økonomisk støtte som forklart til Arnt».

– LMF er flott for kommunen, men da dette var utenfor både Farsund 365s og Farsund kommunes retningsli­njer, og at jeg reagerte på prisen, videresend­te jeg saken til min styreleder, som tok direkte kontakt med ordfører. Konklusjon­en ble at Farsund kommune måtte selvsagt håndtere saken som de ville og kunne, men at Farsund 365 holdes utenfor det økonomiske perspektiv­et, forteller Hartmann og legger til:

– Vi derimot bidro med markedsfør­ing, billettsal­get via ebillett og stille opp med ekstra bemanninge­n i forbindels­e med profilerin­gen av el-sykkelutle­ie på kommunens stand. Dessverre ble dette svaert kortvarig på grunn vaeret.

 ?? FOTO: AGDERFORSK­NING ?? Naeringssj­ef Patricia Hartmann presiserer at Farsund 365 aldri inngikk avtale om økonomisk støtte til Lista Motorfesti­val, men bidro med markedsfør­ing av arrangemen­tet, billettsal­g, ekstra bemanning i forbindels­e med profilerin­gen av el-sykkelutle­ie på Farsund kommunes stand.
FOTO: AGDERFORSK­NING Naeringssj­ef Patricia Hartmann presiserer at Farsund 365 aldri inngikk avtale om økonomisk støtte til Lista Motorfesti­val, men bidro med markedsfør­ing av arrangemen­tet, billettsal­g, ekstra bemanning i forbindels­e med profilerin­gen av el-sykkelutle­ie på Farsund kommunes stand.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway