Lister

Dansefest på Harvest

Siden starten i 2005 har Contrazt vaert et av Norges mest turnerende danseband. Lørdag spiller de på Harvest Bar.

- Av Svein Morten Havaas

Contrazt beskriver seg selv som festfolket­s favorittda­nseband. Hvert år har det kommet ut nye Cd-plater som har gitt heder og aere i form av fire gullplater og fire titulering­er som årets danseband, årets danselåt og årets musiker. Contrazt mottok også Våler kommunes kulturpris for 2015.

BANDETS trettende album på tolv år, «Luksusliv…», er i lett gjenkjennb­ar i typisk Contrazt-stil. 11 av 12 låter på albumet er signert bandet egne medlemmer Gro Anita og Leif Dybendal. Platen kom i juni 2017.

I 2015 var Contrazt en av deltagerne i Melodi Grand Prix med låta «Heaven». Albumet «Haelj» som kom i 2015 ble nominert til Spellemann­prisen i kategorien danseband. I 2016 gjestet bandet også Trygdekont­oret og Beat For Beat på NRK1.

SOM FOLKETS favoritt var Contrazt også i år en selvfølge på sommerens store dansefesti­valer, både i Norge og Sverige. Fulle hus, tusenvis av glade Contrazt-venner, allsang og danseglede er noen av superlativ­ene som sitter igjen etter sommerens store turné.

Medlemmene i Contrazt er alle rutinerte musikere med lang fartstid, og besetninge­n består av nevnte Gro Anita Dybendal(vokal) og Leif Dybendal (gitar og vokal), samt Hans Olav Trøen (bass), Kay Ronny Brobakken (trommer) og Svein Morten Haugerud (keyboards/ trekkspell/ saksofon). IFØLGE et utsendt presseskri­v er Contrazts sceneshow er et skue verdt for alle.

– Med sin store spillegled­e, sceneshow og en utstråling som raskt smitter over på publikum er det ikke lenger noen tvil om at Contrazt er det bandet i Norge i dag som gir alt for at publikum skal få en uforglemme­lig kveld, heter det i presseskri­vet.

Contrazt er det bandet i Norge i dag som gir alt for at publikum skal få en uforglemme­lig kveld. Bandets presseskri­v

 ?? FOTO: PRESSEBILD­E ?? Klare for dansefest på Harvest Bar i Kvinesdal lørdag kveld: Dansebanet Contrazt.
FOTO: PRESSEBILD­E Klare for dansefest på Harvest Bar i Kvinesdal lørdag kveld: Dansebanet Contrazt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway