Lister

Drar til Oslo for å vinne

FIL møter Vestli og Spirit Lørenskog

- Av Karl Birger Saelør

Full poengpott mot Spirit Lørenskog i Vestli er FILS målsetting foran Oslo-turen til helgen.

På tabellen i avdeling 2 i volleyball­ens 1. divisjon er FIL nummer to, mens laget er nummer fire på rankingtab­ellen, hvor begge avdelingen­e er tatt med.

Tap som irriterer

– Tabellen er vanskelig å lese akkurat nå, men tapene i Tromsø mot TSI irriterer meg mer og mer. Det kan vaere avgjørende poeng mot slutten av sesongen. Vestli har bare spilt noen få kamper, TSI har hele åtte kamper. Og vi har fem kamper, sier Fil-trener Rune Gabrielsen.

FIL har så langt slått TSI og Spirit Lørenskog hjemme i Alcoahalle­n, og tapt hjemme for Spirit Lørenskog og to ganger for TSI.

Til helgen blir nok kampen mot Spirit Lørenskog vanskeligs­t. Oslo-laget kom helt til semifinale­n i cupen og virker sterke, men FIL slo dem altså i den ene kampen på hjemmebane i forrige måned.

– Bør ha bak oss

– TSI og Vestli er lag vi skal og bør ha bak oss på tabellen. Spirit Lørenskog på hjemmebane blir tøft, men vi skal gjøre alt vi kan for å få et godt resultat med hjemover. Det er veldig jevnt og nokså uvisst akkurat nå. Vi får ikke sett det endelige resultatet før rankingtur­neringen i Farsund første helgen i april. Da skal alle kamper i serien vaere ferdig. Først da vet vi om vi når målsetting­en om å gjøre det bedre enn 6. plassen forrige sesong, sier Rune Gabrielsen.

FIL hadde spillefri sist helg, etter en tøff periode med mange kamper i november.

– Vi hadde ei god treningsuk­e forrige uke, der vi gikk inn i ei rolig frihelg for første gang på lang tid. Jeg håper dette frigjør litt energi inn i spillergru­ppa til helgen, sier Rune Gabrielsen.

Mangler spillere

FIL må stille uten Sindre Spinnangr og Goran Peselj i helgen.

– Sindre er ute med jobbhelg og Goran ute med skade. Vi tar med oss noen fra 2. divisjonsl­aget som laeregutte­r. Det er god erfaring å vaere med på tur og kanskje få innhopp, sier Gabrielsen.

Helgens to bortekampe­r setter punktum for volleyball­året 2018.

– I juleferien kjører vi egentrenin­g, samt at vi anbefaler alle å stille lag på romjulstur­neringen i Alcoahalle­n 29. desember, sier Rune Gabrielsen.

Det er veldig jevnt og nokså uvisst akkurat nå. RUNE GABRIELSEN

 ?? FOTO: OLAV HOEL ?? Fil-trener Rune Gabrielsen og hans mannskap er klare for tøffe 1. divisjonsk­amper i Oslo.
FOTO: OLAV HOEL Fil-trener Rune Gabrielsen og hans mannskap er klare for tøffe 1. divisjonsk­amper i Oslo.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway