Lister

Farsund-band debuterer

12. januar slipper Farsund-bandet Lüdo sin første EP.

- Av Olav Hoel

– Vi gleder oss veldig. Vi spilte inn for nesten et halvt år siden, så det blir gøy å endelig få vist frem alt vi har jobbet med. Kvelden skal markeres med en releasekon­sert på Samsen Kulturhus i Kristiansa­nd, så det gleder vi oss veldig til. Forventnin­gene våre til denne Ep-en er at den skal gi folk et bra første inntrykk av hvem vi er, og hva vi står for, sier band-medlem Sebastian Barøy til regionavis­en Lister.

– Hva kan du si om denne Ep-en?

– Ep’en består av tré låter, «Heard It All Before», «Embrace the Tide», og tittelspor­et «Manifesto». Platen har en spilletid på cirka ni minutter, og låtene går inn under sjangeren Hardcore Punk, eller Rettkantet Pøbelråkk som vi liker å kalle det. Noen av låtene har vaert skrevet på i over et år, men arbeidet mot selve Ep’en pågikk bare i to måneder før vi spilte inn, forteller Barøy.

BANDET BESTÅR av Farsundgut­tene Martin Morsund (vokal), Sebastian Barøy (gitar), Kristoffer Kile (gitar), Gabriel Saether (bass) og Adrian Neykov (trommer) fra Kristiansa­nd. I høst slapp de også sin første singel.

– Såvidt vi har fått med oss, så har responsen vaert bra. Det virker som om folk liker låta, og vi har til og med fått noen artikler om låta fra britiske nettsteder, sier Barøy.

Han forteller at de har noe høyere forventnin­ger til denne Ep-en enn hva de hadde til singel-debuten i høst.

– Men vi forventer ikke mer enn det vi gjør det til selv.

Flere låter gjør jo at vi har mer å promotere, men hovedforsk­jellen vil vi nok merke med at vi har laert mye om promo i høst, gjennom å prøve oss frem, sier Barøy. DET FERSKE bandet, som ble etablert i forbindels­e med

UKM tidligere i år. Når de spiller live er alle bandmedlem­mene kledd i hver sin ludofarge ( rød, grønn, blå, gul), utenom trommisen som er terningen. – Vi er en bråkete bande med en over gjennomsni­ttlig stor interesse for brettspill­et Ludo. Vi har forresten også verdens mest høylytte vokalist, sier Barøy.

Noen av låtene har vaert skrevet på i over et år, men arbeidet mot selve Ep’en pågikk bare i to måneder før vi spilte inn. SEBASTIAN BARØY

 ??  ??
 ?? FOTO: PRIVAT ?? 12. januar slippet bandet Lüdo ut sin første EP
FOTO: PRIVAT 12. januar slippet bandet Lüdo ut sin første EP

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway