Lister

Mary Anne vant 100.000 kroner

- Av Tom Arild Støle

Mary Anne Løvendahl (70) trodde hun ble utsatt for en spøk da hun fikk telefon om at hun hadde vunnet 100.000 kroner.

– Først tenkte jeg at jeg ikke skulle ta telefonen da den ringte, siden det var et ukjent nummer. Da jeg så svarte, fikk jeg høre hva det gjaldt. Det var ikke til å tro, ler 70-åringen en liten time etter å ha mottatt premien.

Hun ble trukket ut som den heldige vinneren det store julelotter­iet som er organisert av Farsund 365, som både Farsund og Lista handelssta­nd og Amfi Farsund er en del av. I en årrekke er det blitt loddet ut en bil til de som har handlet i de lokale butikkene. I år var premien 100.000 kroner.

– Og jeg som aldri pleier å vinne noe til vanlig! sier Løvendahl.

– Skal du feire nå?

– Er du gal? Jeg er jo fortsatt i sjokk!

– Hva skal du bruke pengene til?

– Det vet jeg ikke. Jeg må la dette synke inn litt først. Men det var i alle fall en fin førjulspre­sang, sier hun.

59 av Farsund og Listas butikker har vaert med i et spleiselag for å få i stand lotteriet. For å få et lodd har man måttet handle for over 300 kroner i fire ulike butikker.

– Hvor mange lodd vi har fått inn har jeg ikke helt tall på. Men jeg vil tippe at det ligger mellom 30.000 og 35.000 stykker. Det var flere i år enn i fjor. Tidligere har vi loddet ut bil, men nå tenkte vi å prøve oss på en annen vri. Vi er godt fornøyd, og det er jo alltid moro å dele ut så flotte premier, sier sekretaer Svein Olav Pedersen i Farsund og Lista handelssta­nd.

 ?? FOTO: ØYSTEIN MIKALSEN ?? Handelssta­ndens Svein Olav Pedersen overrakte fredag kveld Mary Anne Løvendahl (70) en sjekk på 100.000 kroner.
FOTO: ØYSTEIN MIKALSEN Handelssta­ndens Svein Olav Pedersen overrakte fredag kveld Mary Anne Løvendahl (70) en sjekk på 100.000 kroner.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway