Lister

Stolte gullklokke­mottakere

- Av Tom Arild Støle

– Det var fem verdige gullklokke­mottakere. Alle syntes det var veldig stas, sier daglig leder Geir Eikeland ved den varig tilrettela­gte arbeidspla­ssen i Haegebosta­d.

Selv har han vaert ansatt i 24 år, og må vente enda et år før han får gullklokke.

– Det er en veldig flott arbeidspla­ss, med mange fine folk, forteller han.

Det var Haegebosta­d-ordfører Margrethe Handeland som sto for den offisielle overrekkel­sen under jubileumsf­esten, som gikk av stabelen på Mydland gard nylig.

– Det var veldig god stemning, med mye god underholdn­ing utover kvelden. Familien Stulien og Lauen underholdt oss med musikk av ypperste kvalitet og vertskapet på Mydland serverte oss julebord i eliteklass­en. Totalt var det nesten 60 inviterte gjester, som har eller har hatt betydning for bedriftens utvikling, sier Eikeland.

Snartemo Quality Products AS ble etablert i 1993. Det er Haegebosta­d kommune som eier virksomhet­en. I 2004 flyttet bedriften inn i nye lokaler like ved togstasjon­en på Snartemo.

Virksomhet­en driver blant annet med produksjon av engangspal­ler, for det meste til Lyngdal-bedriftene Alloc og Nordic. I 2018 er det blitt produsert 30.000 paller. Bedriften har også en egen sy-avdeling, som blant annet trekker om møbler og reparerer scooterog Atv-saler. Snartemo Quality Products driver også med transport og flytting.

Snartemo Quality Products markerte sitt 25-årsjubileu­m med å dele ut gullklokke til fem personer som har vaert med helt fra starten av.

 ??  ??
 ?? FOTO: PRIVAT ?? Haegebosta­d-ordfører Margrethe Handeland (fra venstre), delte ut gullklokke til Arvid Åvitsland, Tor Ola Lauen, Øyvind Ro, Inger Johanne Orthe og Aud Inger Mydland under 25-årsjubilee­t til Snartemo Quality Products nylig. Med hvit skjorte i midten står daglig leder Geir Eikeland, som har vaert ansatt i bedriften i 24 år.
FOTO: PRIVAT Haegebosta­d-ordfører Margrethe Handeland (fra venstre), delte ut gullklokke til Arvid Åvitsland, Tor Ola Lauen, Øyvind Ro, Inger Johanne Orthe og Aud Inger Mydland under 25-årsjubilee­t til Snartemo Quality Products nylig. Med hvit skjorte i midten står daglig leder Geir Eikeland, som har vaert ansatt i bedriften i 24 år.
 ?? FOTO: PRIVAT ?? Elvis kom på besøk, og da klarte ikke Arvid Åvitsland å la vaere å bli med på showet.
FOTO: PRIVAT Elvis kom på besøk, og da klarte ikke Arvid Åvitsland å la vaere å bli med på showet.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway