Lister

Årets dristigste julekort?

- Av Tom Arild Støle

– Jeg skal like å se dem som klarer å toppe dette!

Inge Holvik Kjørrefjor­d (33) ler når vi stiller ham spørsmålet om julekortet han postet på Instagram lørdag kveld, er årets dristigste i Lister.

Bildet var ledsaget av følgende tekst:

«Posten ville ikke distribuer­e årets julekort så legger det bare ut her så kan dere printe det ut å henge over peisen. PS: anbefaler 10x15 format på 265g glossy papir #julekort20­18».

–Det er egentlig litt tilfeldig at det ble som det ble, ler 33-åringen fra Farsund.

For det begynte med at broren sendte ham en melding der han spurte om han hadde noen ekstra stoler han kunne ta med til selskapet på julaften.

– Vi hadde noen krakker, og så tenkte kona og jeg at vi skulle at bilde av meg sittende en krakk. Kona mente jeg burde sitte i boxeren, men så tok det litt av, humrer Kjørrefjor­d, som ble sittende i nettoen på bildet.

Bildet var egentlig tenkt til intern bruk, men så ble det så mye moro ut av det at 33-åringen la det ut på sin egen Instagram-konto.

– Vi må ikke ta ting så høytidelig. Det er jo slik man ser ut. Det får folk tåle, sier han.

Etter at bildet ble publisert er han blitt nedlesset av gøyale meldinger fra folk som har sett det.

– Føles det ikke litt kleint?

– Hehe.. Jeg skjønner at det kan oppfattes som kleint. Men jeg bryr meg ikke så mye om det. Det går helt fint, ler Inge Holvik Kjørrefjor­d.

Han er kjent for sine mange sprell. I fjor sommer inviterte han Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard til Borhaug for å døpe grisene familien hadde til nettopp Vendela og Petter. Og sannelig kom de også.

 ??  ?? Inge Holvik Kjørrefjor­ds julekort på Instagram tok litt av.
Inge Holvik Kjørrefjor­ds julekort på Instagram tok litt av.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway