Lister

Slår nye salgsrekor­der hvert år

-

– Vi kjører samme konsept som vi har gjort de siste 15 årene, og det pleier å funke ganske godt, forteller han, som er i gang med forberedel­sene til salget, som starter i helgen.

Det er nemlig ikke bare lokalbefol­kningen som drar til butikken for å skaffe seg fyrverkeri, folk kommer også fra andre kommuner for å sikre seg rakettene de vil ha.

– Hvorfor er folk så glade i fyrverkeri?

–Jeg vet ikke helt. Men jeg erfarer det som at hvis du ikke liker fyrverkeri, så liker du det virkelig ikke, men om du liker det, så liker du det skikkelig godt, forteller han, og legger til at de har noen kunder som er ekstra ivrige, og kommer hvert år.

– Det pleier å komme noen faste fra Bryne og Sandnes hvert år, og de står som regel klare med inngangen før vi har fått åpnet, ler Nevland.

– Så jeg håper så klart de vender tilbake til helgen også, forteller han.

Selv om det ikke er klare tall på det, gikk fjorårets fyrverkeri-salg veldig godt i følge Nevland. Nå satser han på at det samme vil skje til helgen.

–Vi pleier vel egentlig å slå våre egne rekorder hvert år, så da satser vi på å gjøre det samme i år også, avslutter han.

Innehaver og daglig leder ved Price i Farsund, Jan Terje Nevland, har god tro på at fyrverkeri-salget der vil gå like godt som vanlig.

 ??  ?? Jan Terje Nevland satser på ny salgsrekor­d igjen. Foto: Olav Hoel
Jan Terje Nevland satser på ny salgsrekor­d igjen. Foto: Olav Hoel

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway