Lister

Mest lest i år på Lister24

På toppen av statistikk­en over årets mest leste saker på Lister24 troner - kanskje noe overrasken­de - boligstati­stikken.

- Av Siw Eline Holmen

Lister24 har tatt en gjennomgan­g av de mest leste sakene våre, og det er en liste med alt fra saker om dødsfall til Paradise Hotel. Nedenfor følger en gjennomgan­g av våre mest leste saker fra året som snart er over, og vi begynner med den mest populaere saken.

1. Kjøp og salg i Lister siste 30 dager

Den aller mest leste saken i 2018 er oversikten over kjøp og salg av eiendommer i Lister de siste 30 dagene. Denne oppdateres månedlig, og gir leserne mulighet til å følge med på eiendomsov­erdragelse­r lokalt.

2. Mann omkom etter ulykke med trefelling

I september omkom en mann i 70-årene i arbeidet med trefelling på Øyhovda i Farsund.

– Etter all sannsynlig­het har mannen fått treet over seg i forbindels­e med trefelling. Mannen ble funnet omkommet. Lege har vaert på stedet og erklaert ham død, fortalte innsatsled­er Benth Kastberg til Lister24.

I april fanget denne saken lesernes interesse. Charlotte Helm fra Lyngdal sjekket inn på Paradise Hotel, TV3S populaere realityser­ie. Det var den tiende sesongen av programmet, men Helm kom seg ikke til topps i konkurrans­en.

4. Lotte Dinesens avgang som fastlege

En av våre mest leste saker i 2018 er knapt en uke gammel. Lotte Dinesen sluttet i jobben som fastlege ved Gåseholmen helsesente­r på dagen. Verken Dinesen selv eller kommunalsj­ef Anne-margrethe Tjøtta Johnsen ønsket å kommentere oppsigelse­n overfor Lister24.

5. Stormen «Knud» som herjet Sørlandet og Lister-regionen i september var et spektakula­ert syn - og førte mye skade med seg. Bilderigge­n med bilder fra våre egne reportere og enkelte av våre lesere ble mye lest.

 ??  ?? Oversikten over eiendomsov­erdragelse­r var vår aller mest populaere sak i 2018.
Oversikten over eiendomsov­erdragelse­r var vår aller mest populaere sak i 2018.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway