Lister

Isbane har gitt et godt skøytesalg

- Av Torrey Enoksen

– Gjett om vi har merket at det har kommet skøytebane i Rådhuspark­en! Hver dag er det folk innom og spør etter skøyter. Det er kjempegøy for sentrum! Jeg har liggende noen klappskøyt­er, men det er hockey- og regulerbar­e skøyter det går mest i, sier Bjørn Vegge ved Mx-sport Lyngdal. Godt og kaldt vintervaer kombinert med at det er lagt et fem-seks centimeter tykt islag over kjølerøren­e i Rådhuspark­en, har resultert i at det er blitt skøytefebe­r i Lyngdal.

Gjennom hele romjulen og de første dagene av det nye året, har barn, unge og voksne invadert Rådhuspark­en i Lyngdal, baerende på skøyter i alle størrelser. Enkelte har måttet krype langt inn på loftet eller i boden for å finne skøyter som har ligget nedstøvet i flere år, og håpet på at de fortsatt passer på foten.

For dem som har oppdaget at skøyteskoe­ne er for små, eller bedt mor eller far skaffe dem sine aller første skøyter, har sportsbuti­kkene vaert redningen.

–Salget av skøyter har vaert helt fantastisk gjennom hele julen. Det er tydelig at folk har visst om at banen er på gang. Det folk etterspør er enten hockeyelle­r kunstløpsk­øyter. Det er solgt mye til barn, men det er voksne også som ønsker seg nye skøyter, sier faghandels­jef Kenneth Hjemlestad ved OBS Lyngdal.

Før den nye kunstisban­en i Lyngdal ble anlagt, ble det knapt solgt skøyter. De siste ukene har det tatt helt av.

 ??  ?? Daglig leder Bjørn Vegge ved Mx-sport Lyngdal synes åpningen av skøytebane­n i sentrum er kjempegøy.
Daglig leder Bjørn Vegge ved Mx-sport Lyngdal synes åpningen av skøytebane­n i sentrum er kjempegøy.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway