Lister

FOR 50 år SIDEN

-

JÅTOG hadde i 1968 en totalomset­ning på seks millioner kroner, noe som var en økning på 10 prosent i forhold til 1967. Nybygg over to etasjer ville stå klart på vårparten. Syvert Jåtog regnet med at mer plass ville bety et enda bedre resultat i 1969.

LYNGDAL hadde fått ordnet seg med en midlertidi­g søppelplas­s på Årnes etter avtale med Sigurd Stuestøl. Han hadde stilt til rådighet et areal hvor folk som ikke var tilsluttet den frivillige renovasjon i kommunen fritt kunne kaste sitt søppel.

AKF HOLVIK ble tildelt Den Hvite Hederslilj­es merke under Farsund-speidernes juletrefes­t. Han hadde jobbet 18 år for speiderbev­egelsen i Farsund. Han begynte som troppslede­r i 1951, og hadde vaert gruppelede­r siden 1958. Det var lagleder for sjøroverla­get, Torbjørn Larsson-fedde, som overrakte hedersmerk­et. MARTIN FJELLESTAD holdt Fred Anton Maier som favoritt foran NM på skøyter. Også Susanne Bruseland og Unni Wenche Andreassen holdt Maier som favoritt, mens Kjell Høyland trodde mest på Magne Thomassen. Verken Maier eller Thomassen vant; det gjorde unggutten Dag Fornaess.

FARSUND KINO spilte inn 109.535 kroner i 1968. Det var 2.500 kroner mindre enn budsjetter­t. Årsaken var den flotte sommeren, mente kinostyrer­s formann Ove Østtorp. «Det største spillet» var den best besøkte filmen i Farsund i 1968 med 2.545 tilskuere og 12.419 i spilleinnt­ekter.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway