Lister

FOR 25 år SIDEN

-

KRISTIANSA­NDERNE

Morten Svalstad og Henrik Nilsen åpnet videobutik­ken Videoteket i de tidligere lokalene til Lunde Landhandel på Lunde i Farsund. De ville satse på et bredt spekter av filmer, for å få et bredt spekter av kunder. Det var blant annet laget et eget sted for barn i form av en borg laget av tre og isopor.

NYTTÅRSBAR­NET ved Flekkefjor­d sykehus kom fra Kaneheia i Farsund. På morgenen 2. pinsedag fødte Åse Sundt en sønn. Det var jubel på rommet da pappa Jan Ove Rosland kom på besøk utpå dagen sammen med den nyfødtes søsken, Jannicke på syv år og Joakim på fire år. ROY SAELOR hadde sluttet som baker på Lista Samvirkela­g for å ta over driften av Havnegrill­en i Strandgate­n i Farsund. 29-åringen hadde ikke planer om store endringer ved burgerbedr­iften, som hadde eksistert siden 1985. Men etterhvert ville Saelor tilby egenprodus­ert bakst, og cathering til bedrifter.

TORLEIF SKURVE ble tildelt Norges Fotballfor­bunds honoraere lederstipe­nd på 1.500 kroner. Det var selveste generalsek­retaer Ivar Egeberg som overrakte diplom og stipend på fotballkre­tsens årsmøte. Skurve hadde i en årrekke gjort en flott innsats i Lyngdal IL, blant annet ble han omtalt som «damefotbal­lens far».

ÅNEN O. EIKEN ble overrakt kommunens hedersvase da han sluttet som ligningssj­ef i Haegebosta­d kommune etter 45 år i etaten. – Knapt noen i Norges land har hatt så lang fartstid i dette yrket, sa ordfører John Fidjeland da han TAKBRØDREN­E

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway