Lister

Alashoti i tenkebokse­n

- Av Karl Birger Saelør

FILS midtbanesp­iller Dani Alashoti trener med Lyngdal og vurderer å melde overgang til naboklubbe­n.

– Jeg jobber på Alloc og skal flytte til Lyngdal. I tillegg skal jeg begynne med studier på nett. For å slippe å pendle, er det godt mulig at jeg melder overgang, Men ingenting er avgjort. Jeg er veldig usikker og er i tenkebokse­n, og vil ta en avgjørelse i løpet av helgen, sier Dani Alashoti.

Han kom til Norge fra Irak i 1999 og har spilt på FILS Alag siden 2011. Totalt står den raske og driblester­ke 27-åringen bokført med 21 seriemål for FIL.

– Jeg har pratet med begge trenerne, og fått høre hva de tenker. Det beste for min egen del hadde vaert å spille for Lyngdal, men det er klart det vil vaere veldig vemodig å forlate moderklubb­en. Jeg har hatt mange fine år i FIL, sier Dani Alashoti, som har vaert på tre-fire treninger i Lyngdal den siste tiden.

Lyngdals trener Jan Ove Pedersen er glad for at Dani Alashoti har lyst til å spille i rødt, men understrek­er at man er tidlig i prosessen og at ingenting er avgjort.

18 spillere var på trening da Pedersen samlet troppene på Lyngdal stadion for første gang mandag denne uken.

– Et par spillere vil komme i tillegg. Foreløpig er Tobias Gletne fra Haegebosta­d eneste nye spiller. Troppen består av mange unge spillere, sier Jan Ove Pedersen.

Han legger opp til tre treninger i uken, pluss en frivillig trening. Første treningska­mp blir mot Flekkefjor­d onsdag 30. januar.

FIL spiller årets første treningska­mp mot Flekkefjor­d lørdag 26. januar. Trener Ronny Fredriksen har 15–20 spillere på trening, og 14. februar drar FIL på treningsle­ir til Spania.

Når det gjelder Dani Alashotis mulige overgang til Lyngdal vil FILS trener ikke si veldig mye.

– Dani er en av kontinuite­tsbaererne i laget, og er en viktig spiller for oss. Jeg håper selvsagt han fortsetter i grønt og hvitt, sier Ronny Fredriksen.

 ?? FOTO: OLAV HOEL ?? Dani Alashoti vurderer å spille i rødt i 2019-sesongen.
FOTO: OLAV HOEL Dani Alashoti vurderer å spille i rødt i 2019-sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway