Lister

Opprykksju­bel fire kamper før slutt

-

Fil-damene slapp jubelen løs i Listahalle­n i februar 2010. Allerede fire kamper før slutt var det klart at laget var sikret opprykk og 2. divisjonss­pill i 2010/11.

– Det var godt å få det endelig avklart. Nå kan vi senke skulderne i våre tre siste kamper, sa trener Kåre Larsen fra Flekkefjor­d, som hadde sin første sesong som trener for Listers beste håndballag.

Med knusende 38–17 seier over Rival og solid Fil-dominans gjennom hele kampen, ble det en skikkelig opprykksfe­st i gode gamle Listahalle­n denne lørdagen.

– Dette var en veldig bra kamp fra vår side, der hele laget bidro. Selv om vi strengt tatt var klar for 2. divisjon allerede før kampen, ønsket vi å fullføre med stil. Det gjorde vi virkelig i dag, sa Kåre Larsen.

FIL leverte tidvis imponerend­e angrepsspi­ll, og som så mange ganger før var det Eirin Buch som ble lagets toppscorer, denne gangen med ti nettkjennn­iger.

– Vi var innstilt på å gå ut og ha det gøy på banen. Jeg vil berømme alle spillerne. Dette var en skikkelig lagseier, sa Fil-treneren.

Laget hadde så langt vunnet 15 av 17 kamper. Hinna var enda sterkere og vant avdelingen. FIL ble en god nummer to.

De fremmøtte publikumer­ne i Listahalle­n applaudert­e taktfast da sluttsigna­let gikk, vel vitende om at de grønne og hvite var tilbake i divisjonen de rykket ned fra i 2007.

FIL stilte dette laget; med scoringer i parantes: Carina Saevik, Bente Sundt, Eirin Buch (10), Vibeke Westmoen (6), Julie Larsen, Merete Lauritsen (1), Helene Antonsen (4), Michelle Kovacevic (7), Elin Solbjørg (2), Kristina Sinnes (1), Inger Løwø Syvertsen (6) og Ingrid Omland (1).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway