Lister

Alashoti forlater FIL

- Av Karl Birger Saelør

FILS midtbanesp­iller Dani Alashoti bestemte seg i helgen for å melde overgang til Lyngdal.

– Jeg og dama jobber i Lyngdal og skal flytte inn dit. I tillegg skal jeg begynne med studier på nett. For å slippe å pendle, velger jeg å spille for Lyngdal. Det blir rart å forlate FIL, men samtidig gøy å prøve noe nytt, sier Dani Alashoti, som har vaert i tenkebokse­n noen dager.

27-åringen kom til Norge fra Irak i 1999 og har spilt på FILS A-lag siden 2011.

Lyngdals nye trener Jan Ove Pedersen sier dette om overgangen:

– Dani er sterk i kroppen, og er dyktig til å holde på ballen uten å miste den hvis han vil. Samtidig har han gode offensive egenskaper, som jeg gleder meg til å jobbe videre med. Dette blir bra, han passer bra inn i spillestil­en vår, og det gleder meg at han velger Lyngdal.

FILS nye trener Ronny Fredriksen hadde selvsagt håpet at Alashoti hadde fortsatt i grønt og hvitt, men har samtidig forståelse for avgjørelse­n.

– Med tanke på at Dani både jobber, bor og skal gjennomfør­e studier på fritiden så har han vår fulle forståelse for at han må prioritere sin fritid for å maximere den. Som klubb så takker FIL for all jobben han har lagt ned, og for at han virkelig så på muligheten­e for å få det til å fungere med pendling til Farsund. Jeg ønsker Dani masse lykke til, og gratulerer Lyngdal med en flott tilvekst i troppen sin, sier Fil-treneren.

 ??  ?? Dani Alashoti skifter draktfarge fra grønt og hvitt til rødt.
Dani Alashoti skifter draktfarge fra grønt og hvitt til rødt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway