Lister

Fra bank til byggenaeri­ng

- Av Bjørn Hoel

Vidar Torsøe har sagt opp sin stilling som banksjef i Kvinesdal Sparebank.

Det melder Kvinesdal Sparebank som opplyser dette i en pressemeld­ing avisen har mottatt.

– Vidar Torsøe har sagt opp sin stilling som banksjef i Kvinesdal Sparebank. Nåvaerende banksjef Vidar Torsøe har takket ja til stillingen som administre­rende direktør i Birkeland Bruk AS, forteller styreleder i sparebanke­n, Arne Gravdal.

– Det er klart det blir veldig spennende med nye muligheter i en for meg ny bransje, men samtidig vemodig å gi seg i Kvinesdal Sparebank etter ganske kort tid. Både styret og jeg hadde et betrakteli­g lengre perspektiv på tilvaerels­en enn det som ble fasiten, begrunner Torsøe. Styret beklager, men tar til etterretni­ng at han har valgt å forlate stillingen og vil om kort tid starte prosessen med å finne Torsøes etterfølge­r, ifølge styreleder Arne Gravdal.

– Jeg er takknemlig for den tilliten styret har vist meg, det gode samarbeide­t og for å ha fått jobbe med flotte folk til det beste for våre kunder. Bankens finansiell­e status er god og vi er godt skodd til å oppfylle vår rolle som finansiell medspiller i våre utpekte markeder, forklarer Torsøe, som fortsatt skal vaere banksjef noen måneder til. Før han ble ansatt som banksjef i Kvinesdal var Torsøe rådmann i Farsund.

 ?? FOTO: TORREY ENOKSEN ?? Vidar Torsøe slutter i Kvinesdal Sparebank etter kort tid.
FOTO: TORREY ENOKSEN Vidar Torsøe slutter i Kvinesdal Sparebank etter kort tid.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway