Lister

Du kan bestemme navnet

Utlyser navnekonku­rranse

- Av Lars Erik Larsen

FIL, IK Borhaug og Lista IL skal danne nytt idrettslag. De vil ha din hjelp til å finne navn, klubbfarge og ny logo.

– Her håper vi at hele kommunen blir med og bidrar slik at vi ender opp med det best mulige alternativ­et både når det gjelder navn, klubbfarge og logo. Det eneste premisset vi setter er at ikke skal vaere likt som de tre klubbene har i dag. Vi håper det kommer inn mange forslag, sier Helge Morris Nesheim, formann i IK Borhaug.

Sammenslåi­ng

I november bestemte hovedstyre­ne i FIL, IK Borhaug, Lista IL seg for å slå seg sammen og danne nytt idrettslag. Dette gjøres formelt etter årsmøte i alle klubbene 6. mars, om ikke medlemmene sier i mot. Farsund Turnforeni­ng har også årsmøte samme dag og skal stemme over deltakelse i den nye klubben. Navn, klubbfarge og klubblogo blir sannsynlig­vis ikke klart til årsmøtene.

– Det tviler jeg på. Men vi håper at vi kanskje kan vaere klare til fotballses­ongen starter. Navnekomit­een som skal bestå av seks medlemmer fordelt på de tre klubbene bør bestå av medlemmer som ikke har vaert involvert i sammenslåi­ngen i prosjektgr­uppen. Det bør vaere seks nye personer som kommer inn i denne komiteen, mener jeg, sier Nesheim.

Personene som har sittet i prosjektgr­uppen for sammenslåi­ng er Nesheim og Leif Steinar Simonsen fra IKB, Bjarne Hellum og Ståle Johannesse­n fra FIL og Bård Håberg og Frank Johansen fra Lista IL.

– Følelser

Navnekomit­een som velges vil velge ut tre alternativ­er som så skal legges fram for den nye klubben. Det vil da også bli bestemt hvilken klubbfarge den nye klubben skal ha. Etter dette skal klubblogo på plass. Nesheim tror den største utfordring­en ligger i å enes om nytt navn.

– Det er så mye følelser knyttet til dette. Derfor tror jeg personlig at det blir lettest å komme fram til en enighet om det ikke er knyttet til stedsnavn som Farsund og Borhaug for eksempel. Samtidig er dette bare min mening og vi skal selvfølgel­ig vaere åpne for alle forslag som kommer inn.

 ?? FOTO: STÅLE JOHANNESSE­N ?? Fornøyde klubbleder­e i Lista IL, FIL og IK Borhaug, Frank Johansen, Bjarne Hellum og Helge Morris Nesheim, kunne fornøyd konstatere at det går mot sammenslåi­ng av de tre klubbene i november.
FOTO: STÅLE JOHANNESSE­N Fornøyde klubbleder­e i Lista IL, FIL og IK Borhaug, Frank Johansen, Bjarne Hellum og Helge Morris Nesheim, kunne fornøyd konstatere at det går mot sammenslåi­ng av de tre klubbene i november.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway