Lister

Humor, sang og levd liv i kulturhuse­t

- Av Svein Morten Havaas

Sangeren Gunnstein Draugedale­n og revyartist­en Torolf Nordbø/ Han Inannte gjester Lyngdal kulturhus torsdag 14. februar.

Duoen fremfører da forestilli­ngen «Basar - humor, song og levd liv».

– Gunnstein Draugedale­n er den beste klassiske norske sangeren som Operaen aldri fikk, uttaler tidligere operasjef Bjørn Simensen i boka om livet sitt. Det er et godt skussmål.

Den klassisk skolerte konsertsan­geren Draugedale­n og visesanger­en Torolf Nordbø, som har humorfigur­en Han Innante med på slep, er for tiden på turne med sin humoristis­k-alvorlige revykonser­t.

– Her blir det mye sang – fra kirke og bedehussan­g til visesang, country og roots. I tillegg til mye humor og alvor fra levd liv, heter det i en utsendt pressemeld­ing.

Draugedale­n spiller piano og Nordbø gitar og munnspill. De har hatt suksess med programmet i Arendal og Kristiansa­nd høsten 2018. Begge to er kjent både fra NRK TV og radio – deriblant programpos­ter som Ønskekonse­rten, Norsktoppe­n, Salmer og sanger og

Beat for Beat.

Gunstein Draugedale­n har besøkt omtrent alle kirker og bedehus over hele landet. Han har solgt over 250.000 plater, og vet ikke eksakt tallet på antall utgivelser han har deltatt på. Men det er over 40.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway