Lister

Sjekker inn

Lea (25) vil provosere

- Av Åse Astri Bakka

Lea Vik (25) fra Kvinesdal sier hun skal ha sex på Paradise Hotel.

TV3 bekrefter nå at Lea Vik fra Kvinesdal er med i årets utgave av Paradise Hotel.

– Lea er en sterk og selvbeviss­t jente, med svaert klare mål og meninger. Hun er stolt av bygda, og hadde ikke flyttet inn til byen om hun så ble tvunget til det, heter det i TV3S presentasj­on av Lea Vik (25), som er én av årets deltagere i den elskede og hatede realityser­ien Paradise Hotel.

Kanalen opplyser at Vik er modell og hotellmeda­rbeider.

25-åringen fra Kvinesdal, som er bosatt i Flekkefjor­d, har vaert på plass i Mexico der serien spilles inn en god stund nå.

At hun deltar i årets sesong har vaert en godt kjent «hemmelighe­t» lenge, men Tv-kanalen har ikke bekreftet dette før torsdag denne uken.

«Harry»

Vi skrev om den lokale deltageren allerede for en måned siden. Vi kom ikke i kontakt med Vik selv, men Nettavisen hadde imidlertid besøkt det såkalte skandaleho­tellet i forbindels­e med innspillin­gen. De publiserte en sak der deltakerne var blitt intervjuet anonymt, og ble omtalt med kjønn, alder og hvilket fylke eller storby de kom fra.

Vik ble omtalt som «Kvinne (25) fra Vest-agder», med mørkt hår, lyseblå øyne og silikonpup­per. Hun forteller i intervjuet at hun er stolt av å vaere fra bygda, og at hun har null problemer med å bruke ord som «harry» til å beskrive seg selv. Av intervjuet fremgår det at hun jobber som modell, og at hun inne på Paradise Hotel håper å kunne provosere og utfordre noen av de fordommene hun møter hjemme.

«Slemt» lag

I TV3S presentasj­onsvideo forteller Vik at hun er veldig interesser­t i bil, og at taktikken hennes er å gjøre seg til venns med guttene.

– Jeg vet at jeg kommer veldig godt overens med gutter, smiler modellen.

Årets deltagere deles inn i tre grupper fra starten; kjendisdel­tagere, et hvitt «snilt» lag og et svart «slemt» lag. Lea Vik er på sistnevnte lag.

Dagbladet bringer torsdag et videointer­vju med blant andre Vik der hun uttaler at hun er nakenmodel­l og sannsynlig­vis kommer til å ha sex på hotellet, på TV.

– Tror du at du kommer til å ha sex på hotellet?

– Sannsynlig­vis, ja.

– Du SKAL ha sex på tv?

– Selvfølgel­ig.

Dette er konseptet

I realityser­ien skal en gruppe single mennesker bo på et eksklusivt luksushote­ll, kalt Paradise Hotel for å konkurrere om å bli på hotellet lengst mulig.

Forutsetni­ngen for å bli med videre i konkurrans­en er at man finner en partner av det motsatte kjønn som vil dele hotellrom med en den kommende uken. Pengepremi­en i fjorårets sesong var på 500.000 kroner.

I fjorårets sesong var Charlotte Helm fra Lyngdal blant deltakerne som sjekket inn.

Årets sesong har premiere 11. mars.

 ??  ??
 ?? FOTO: RUNE BENDIKSEN ?? Lea Vik fra Kvinesdal sjekker inn på Paradise Hotel på TV3 denne våren.
FOTO: RUNE BENDIKSEN Lea Vik fra Kvinesdal sjekker inn på Paradise Hotel på TV3 denne våren.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway