Lister

Vil ha restaurant­drift i lokalet

- Av Lars Erik Larsen

Bispen Cafe og Restaurant på Borhaug stengte dørene for godt i desember. Nå jobbes det med å få inn nye aktører.

– Det har vaert interesse, men ikke seriøst nok interesse til at det har blitt noe ut av det. Vårt håp, eller kona mitt sitt ønske, er at det skal fortsette slik det har vaert i noen år med restaurant-drift i lokalet. Alt er jo på på plass, sier eier av Bispen-lokalet på Borhaug, Thor Sverre Larsen.

– Egentlig ønsker min kone å drive selv der ute, men det lar seg ikke gjøre når vi bor her i Kristiansa­nd og jeg har egen bedrift her inne, legger han til.

Bispen-restaurant­en på Borhaug måtte stenge dørene to ganger i 2018 med to forskjelli­ge drivere. Larsen mener det ikke er lokalet som er det største problemet.

– Jeg har gått inn og sett litt på økonomien og omsetninge­n etter at det som skjedde og det vi ser er at det er fullt mulig å drive restaurant der ute. Det handler bare om å vite hva du skal satse penger på og hva du ikke bør satse for mye på. Tallene for sommeren er veldig gode, mens januar, februar og mars er vanskelige måneder. Det bør likevel vaere mulig å få til noe på helårsbasi­s.

Hvis ikke Larsen lykkes i å få liv i lokalet igjen, vil han se på andre muligheter.

– Om lokalet blir stående tomt lenge, må vi vurdere å lage leilighete­r eller bygge om for annen virksomhet. Vi får se hva det blir.

 ?? FOTO: MONA WIKØREN ?? Bispen har vaert stengt siden desember.
FOTO: MONA WIKØREN Bispen har vaert stengt siden desember.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway