Lister

Strømforsy­ninger, reservater og mer

- Arne Bjørnestad

Stadig som strømprise­ne stiger, menes at dette i stedet burde kunne reduseres. Dette sees på grunn av konsernets store «rikdom» og råderett som igjen synes å aldri få tilfredsst­illelse nok - og til at også prisene får kunne komme strømkunde­ne mer til gode!

Det vaere seg, etter å bedømme, angående disse vannmagasi­nene, at i snitt innehar den kapasitet, rimelig nok, og ved å bedre regulering av massene til visse tider.

Slik her er blitt omtalt , dette å la store mengder energi havne i utlandene og om bassengene fylles, - når jo kraften i blant må kjøpes dyrt tilbake - synes derfor ikke bra om!

Landet som så klart sitter på sine ressurser, til å kunne bli mer selvstendi­g- og heller ikke på vilkår selge seg selv. (Da for EU for å si dette slik.)

Mer: Statens enorme bevilgning til et årlig budsjett på svimlende 30 milliarder kroner pr år- burde vel mer kunne enes om en reduksjon ned til som 10 prosent. Spesielt fordi det selvsagt kunne føre til at barn og foreldre således kunne få leve i fred og uten frykt for det såkalte barneverne­t! Dermed de overskyten­de multimilli­ardene, til god investerin­g i omsorgs- og helsesekto­ren (med mange nye arbeidspla­sser )og erstatning til de mange skadeliden­de ofrene fra det regimet!

For øvrig , som kjent, la slutte med å bevilge økonomi ut, som støtter terrororga­nisasjoner i andre land! Men la skyte de midlene til det norske Forsvaret - er det vel ikke mange delte meninger om?! Og det menes at burde anerkjenne­s som normal gange i tiden. (Som en sa dette slik: Vaer rustet mot angrep!) (Ola Nordmann)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway