Lister

Gjentar konsertsuk­sess

- Av Svein Morten Havaas

Det lokale bandprosje­ktet Blow Your Heads off har med seg et knippe lokale solister på scenen når de til helgen går på en ny konsertrun­den i Lyngdal og Farsund.

Ett år etter de første opptredene til Blow Your Heads off, er bandet tilbake for runde to i Lyngdal og Farsund.

– Vi har igjen fått med oss ett stjernelag av gjestesoli­ster, og gleder oss til teppet går opp, og vi står på scenen sammen med dem! sier gitarist, vokalist og primus motor for prosjektet, Tor Arve Barøy.

I LYNGDAL har bandet med seg Lyngdal gospelkors dirigent og solist Anne Margrethe Storaker.

– Hun bør vaere kjent for de fleste med sin flotte røst, sier Barøy.

Kona til bandets trombonist, Margot Kiis blir også med oss på scenen.

– Hun er en dyktig sangerinne vi gleder oss til å spille for, kommentere­r Barøy.

Ringreven Audun Njerve har bandprosje­ktet også fått med seg.

– Vi setter stor pris på at han skal stå der sammen med oss, sier Barøy, som også er glad for å ha fått vokalist i det tidligere lokale hardrockba­ndet Manitou, Øyvind Haegeland og 2nd Hand Bands låtskriver, gitarist og vokalist Tommy Loennechen med på laget i Lyngdal kulturhus fredag kveld.

– I tillegg har Steinar Bjørnstøl tatt seg fri fra fotballtre­ning for en kveld for å joine bandet vårt fredag 1. mars. Dette blir awesome! sier Tor Arve Barøy.

PÅ KULTURHUSE­T EKKO – eller Farsund kino – lørdag 2. mars, vil publikum blant annet få høre Spindsgude­n Jarle Vikens dype røst.

– Han skal synge både bluegrass og køntri, beretter Barøy.

De to allsangstj­ernene Pål André Degerud og Gunnar Fossland skal også synge med bandet - denne gangen som solister, ikke allsangled­ere. Det samme gjelder Kristian Mathiassen - eller Kjellemann, som han er best kjent som.

– Eks-kvindøl Birte Rafoss joiner oss på scenen med sin energiske soulstemme. Og fantastisk­e Maria Abrahamsen Østhassel skal også synge sammen med oss. Og Martin Morsund skal bli tvunget langt ut ifra sin sedvanlige punkrockla­ndskap for å presentere en sart og klassisk rockeballa­de av the Band, forteller en fornøyd Tor Arve Barøy.

Det blir med andre ord tett mellom høydepunkt­ene de to kveldene.

Den faste lineupen i Blow Your Heads Off består av Ann Kristin Eikeland, Sven Eivind Stakkeland, Erling Gundersen, Daniel Hinderaker, Kaldo Kiis, Narve Kristianse­n og Idar Pedersen - i tillegg til nevnte Barøy.

 ?? FOTO: JAN H. HELMERSEN ?? Blow Your Heads Off gleder seg til konserter i Lyngdal kulturhus og kulturhuse­t Ekko i Farsund fredag og lørdag. Her er de i aksjon i Kvinesdal kulturhus i fjor.
FOTO: JAN H. HELMERSEN Blow Your Heads Off gleder seg til konserter i Lyngdal kulturhus og kulturhuse­t Ekko i Farsund fredag og lørdag. Her er de i aksjon i Kvinesdal kulturhus i fjor.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway