Lister

Overbevise­nde FIL

Larsen: – Dette var en veldig bra kamp av oss

- Av Lars Erik Larsen

FILS håndballda­mer kunne juble for en overbevise­nde seier mot Grindheim onsdag.

Bortelaget lå kun ett mål bak på stillingen 8–7 etter 18 spilte minutter. Så var det stopp for Grindheim, som måtte se FIL øke ledelsen til 13–7 i løpet av de ti neste minuttene. Til pause var stillingen 14–9. Etter pause fortsatte hjemmelage­t å dominere og etter ti minutters spill av andre omgang var ledelsen doblet på stillingen 21–11. Da var det allerede klart at hjemmelage­t ville ta seieren i egen hall. Sluttresul­tatet ble til slutt 28–15 etter at FIL «vant» andre omgang 14–6. Det er spillende trener, Julie Larsen, strålende fornøyd med.

Fornøyd trener

– Det kladdet litt fra start av i dag, men dette var en veldig bra kamp av oss - både i forsvar og i angrep. Alle på laget er med og drar lasset og bidrar med sitt.

Da lagene møttes i høst, var det også FIL som vant. Da ble det sjumålssei­er 28–21 i Byremohall­en. Toppscorer for FIL i den kampen var Cecilie Larsen med 11 mål. Hun ble også toppscorer for FIL i onsdagens kamp med ni scoringer og står dermed med 20 mål totalt på to kamper mot Grindheim. I tillegg til Larsen, var også Lisen Masvie viktig for FIL med sine åtte scoringer mot Grindheim. Hun scoret sju mål i det omvendte oppgjøret i høst.

– Begge to tar ansvar og er viktige for oss i dag. De er gode spillere begge to, sier spillende trener.

Fire kamper igjen

Etter onsdagens seier står FIL med 19 poeng etter 16 spilte kamper. Lagene foran på tabellen, Lund, Greipstad 2 og Søgne, har henholdvis ett, to og tre poeng mer enn FIL, men alle disse lagene har to kamper mindre spilt. FIL møter både Greipstad 2 og Søgne i løpet av sine fire siste kamper. De to siste lagene som gjenstår er Øvrebø og Otra.

–Vi tenker at vi skal gi alt for å dra i land fire seire på de fire siste kampene. Det må selvfølgel­ig vaere målet, så får vi se hvordan det blir når alle kampene er spilt. Lister har ikke lyktes i å få en kommentar fra spillende trener i Grindheim, Anvor Tveiten.

??  ?? Cecilie Grytting Larsen har 20 mål på sine to kamper mot Grindheim denne sesongen.