Lister

Javel ...

- Av Mona Wikøren

Jeg elsker mat, men jeg digger menneskene jeg deler maten med mer.

Til våren skal Kristine Johnsen skrive masteroppg­aven i sosialt arbeid ved UIA, forhåpentl­igvis gi ut mer musikk og drikke enda mer kaffe!

– Hva er typisk deg?

–Å ikke huske hvor jeg har parkert bilen. Jeg har hatt lange ufrivillig­e spaserture­r rundt om i byen nettopp fordi jeg ikke kan huske hvor min kjaere Fiona (grønn huyndai) venter på meg.

–Hvordan vil dine naermeste beskrive deg, tror du?

– Jeg tror mine naermeste vil beskrive meg som utadvendt, blid, overgjenno­msnittet glad i kaffe og engasjert.

– Hvem fortjener mer skryt, og hvorfor?

– Min mor, Hanne Johnsen. Hvis min mor hadde hatt hovedrolle­n i en film, så ville den blitt kategorise­rt som «film med sterk kvinnelig hovedrolle.» Hun har vist meg at autoritet og femininite­t ikke er motsetning­er. Hun har vaert en trygg figur i mitt liv som jeg er stolt av å slekte på. Hvis noen sier at jeg minner om min Mor, så tar jeg det som litt av et kompliment!

– Hvordan er det perfekte måltidet for deg?

– Jeg elsker mat, men jeg digger menneskene jeg deler maten med mer! Et perfekt måltid for meg er et måltid jeg har fått tilbringe i godt selskap. Det kan vaere alt fra taco, til pølse rundt bålet eller tre-retters på Lindesnes Havhotell.

– Hvilket nettsted er favoritten?

– For å kunne besvare dette må jeg nesten sjekke loggen min, der er det Gmail som dominerer. Vil nok påstå at det finnes mer interessan­te nettsider, men det finnes lite så spennende som en god gammeldags mail! Utenom å besvare mail, er jeg ganske aktiv på ulike sosiale medier som Instagram!

– Hva slags musikk liker du?

– Musikk som får meg til å stoppe opp, i en ellers travel hverdag trenger vi musikk som senker hvilepulse­n. En god låt for meg får verden til å stå stille. Vil tro at mesteparte­n av musikken jeg lytter til faller under kategorien Singer & Songwriter. Jeg liker musikk som har et tydelig budskap.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway