Lister

Hedret med lederstipe­nd

«Kissan» fikk tildelt honoraert lederstipe­nd på kretstinge­t

- Av Lars Erik Larsen

Hans Kristian «Kissan» Eilertsen fra FIL var en av to som fikk honoraert lederstipe­nd på NFF Agders kretsting.

«Kissan» hadde selv ikke muligheten til å vaere tilstede under mandagens kretsting for å motta stipendet som ble delt ut av forbundsst­yremedlem Turid Storhaug. Av den grunn fikk han utdelt diplomet og en sjekk på fem tusen kroner leder av Agder Fotballkre­ts, Arne Marthinsen, torsdag. Marthinsen mener dette er en anerkjenne­lse som henger høyt.

– Denne utnevnelse­n er undertegne­t både av president i Norges Fotballfor­bund og generalsek­retaer. Det er ikke noe de bare gjør for gøy. Dette er en anerkjenne­lse til «Kissan» for jobben han har lagt ned for fotballen i klubben, sier Marthinsen.

– Stas

Grunnen til at den avtroppend­e lederen av FIL får denne anerkjenne­lsen, er alt arbeidet som «Kissan» har lagt ned i idretten i Farsund og da også fotballen spesielt helt siden 1982. Turid Storhaug viste til at han har hatt ansvar og medansvar for mange store turneringe­r, messer, konserter og mye annet gøy - alt til det beste for idretten - helt siden starten av 80-tallet. Hovedperso­nen selv legger ikke skjul på at han synes det er stas å få diplomet som beviser at han er tildelt honoraert lederstipe­nd.

– Selvfølgel­ig er det stas. Jeg var ikke klar over denne prisen før Arne fortalte om den. Jeg skjønte at det var noe på gang når Arne ringte og absolutt ville ha meg med på møte, humrer han.

Snart slutt

Eilertsen har vaert ansatt som daglig leder i FIL siden 1. februar 2004. I fjor annonserte han at ville bli pensjonist og den tiden naermer seg nå. «Kissan» skal kun jobbe ut denne måneden. Ifølge Marthinsen har ikke dette hatt noe å si for utnevnelse­n.

– Det har ingenting med hverandre å gjøre. Dette kunne like greit gått til «Kissan» neste år som pensjonist. Honoraert lederstipe­nd krever ikke at personen er i arbeid. Han får dette utdelt fordi han har blitt foreslått av andre for det gode arbeidet gjennom mange år. Han har vaert med på å strukturer­e arbeidet i Farsund.

64 år gamle «Kissan» mener selv han har hatt drømmejobb­en.

– Jeg tror Solskjaer og jeg er like fornøyd med jobben vår. Den eneste forskjelle­n er lønna, hehe. Dette har vaert drømmejobb­en min.

Dette er en anerkjenne­lse til «Kissan» for jobben han har lagt ned for fotballen i klubben ARNE MARTHINSEN, AGDER FOTBALLKRE­TS

 ??  ?? Leder av Agder Fotballkre­ts, Arne Marthinsen (t.h.), delte ut honoraert lederstipe­nd til avtroppend­e daglig leder i FIL, Hans Kristian Eilertsen torsdag.
Leder av Agder Fotballkre­ts, Arne Marthinsen (t.h.), delte ut honoraert lederstipe­nd til avtroppend­e daglig leder i FIL, Hans Kristian Eilertsen torsdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway